PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123445}
2,5 613  ocen
2,5 10 1 613
Dracula 3000
powrót do forum filmu Dracula 3000

ewentualnie dla kolekcjonerów kiczu może )0. Nie zawracajcie sobie d..eee znaczy łącza tym filmem - pijany maszynista na pustyni nakręcił by lepszą historię. Budzet filmu: jakby kręcono go za zasiłek dla bezrobotnych, na jaki z pewnością reżyser i scenarzysta (w jednym) zasługuje od zaraz.
Ostatnie równie 'genialne; dzieło jakie pamiętam to "Król trupia czaszka' - jeszcze z ery VHS. Czyli [za]szybko rosnąca kategoria: 'najgorsze filmy wszechczasów' Ed Wood się w grobie przewraca :)

ocenił(a) film na 1
Aristosek

Trzymać się jak najdalej, omijać wypożyczalnie z tym typem filmów ... Dracula 3000 to dno, beznadziejna gra aktorów, kretyński scenariusz na maxa idiotyczne zakończenie ... Nie dajcie się zwieźć w miare dobrą obsadą ... za taki film należy podziękować za współprace aktorom, reżyserowi itp lepiej niech juz dadza sobie spokój w dziedzinie filmu ...

Aristosek

Właśnie skończyłem oglądać ten film i wogóle żałuje, że zacząłem.Nie ma w nim nic, powtarzam nic, co mogłoby zainteresować.Fabuła tak durna że płakać się chce, gry aktorskiej to tu chyba wogóle nie ma.Od razu widać że jedyne pieniądze jakie mieli wydali na efekty w kosmosie itp.Tak więc jeśli ktokolwiek ceni sobie dobre kino, a przedewszystkim lubi filmy o wampirach będzie to "coś" omijać z daleka.Nie wiem czy ocena 0/10 nie jest za wysoka.

użytkownik usunięty
Aristosek

zgadzam sie, kompletna strata czasu ogladanie tego syfu..

ocenił(a) film na 1
Aristosek

Po prostu dno!! Lecz czego można było oczekiwać od aktorki, która gra w słonecznym patrolu, lub grała:-) I od Coolia? Stracony czas. Choć wiem, że filmy tej klasy w USA promują aktorów i mogą potem przejść do lepszych filmów np. Miażdżące szczeki 5.:-)