PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98277}

Dracula II: Odrodzenie

Dracula II: Ascension
2003
4,7 2,7 tys. ocen
4,7 10 1 2652
3,0 2 krytyków
Dracula II: Odrodzenie
powrót do forum filmu Dracula II: Odrodzenie

O mój Boże!!

ocenił(a) film na 3

Jak mozna było tak zje... ehm... zepsuć taki świetny film jak Dracula 2000? Film z Gerardem Butlerem strasznie mi się podobał i jak dowiedziałam się, że jest kontynuacja, czym prędzej poleciałam do wypozyczalni! Pomijam już fakt jak głupio się czułam, prosząc o film p.t. "Dracula 2: Odrodzenie"... Przecież to tak jakbym prosiła o np. "Szczęki 3000"... Totalna głupota, ale to pomijam...
No, ale ja się pytam - jak można tak zepsuć film?? Zero fabuły, minimalne ilości akcji, mało krwi i wogóle nudy na pudy. Ale czzego się spodziewać, gdy przez cały film Dracula jest uwięziony?
Nie powiem, że to dno dna... Obejrzę jeszcze Dracula 3: Legacy i Dracula 3000. To dopiero muszą być ostatnie g...!
Pozdr.
M.

użytkownik usunięty
Mysza_2

Film taki nędzny, bo w tym NIE grał Gerard Butler :) ja radzę nie oglądać tamtych nowych, tylko dalej rozkoszować się rozkoszną gębusią Gerry'ego ;)

Mysza_2

Mi sie nawet podobał Dracula 2000 ale radze ci nie oglądać Draculi 3000 bo to jest nalgorszy film jaki widziałem. Zaczyna się nawet fajnie ale poźniej to jest wręcz dno. Pozdro ;-)