dzis na polsacie ja bede ogladal życzcie mi miłego seansu moze sie powtarzam bo gdzies
juz tez to pisałem ale życzcie mi miłego seansu ;D =]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]
Film konkretny, ale nie zdzierżę oglądania go na polsacie. Wydłuży się pewnie o jakąś godzinę:D
Dokładnie - można nacieszyć oko wizerunkiem jak i grą Oldmana. Coś fantastycznego ♥
życzę Ci przede wszystkim.. żeby Bog dał ci siłę abyś cierpliwie zniósł polsatowe reklamy:D
dzieki a te reklamy to kiedy jakis film ogladam i reklamy co chwile to nie wiem czy lepiej nie nagrac [bo video mam] na kasete i przewinąć te głupie reklamy pozdrawiam wszystkich =]
Bo na polsacie reklamy są przerywane filmem ;)
A film świetny, nie ma co się rozwodzić nad tym.
Miałem dać 6 ale daje 7 bo puścili fajną piosenke na napisach:D
Oczywiście zanim polsat powrócił do reklam o "wypróżnieniu" etc:D:D
Gdy mi mniej zależy to najczęściej zasypiam w trakcie tych reklam, dlatego staram się jak najmniej oglądać polsat...
Najlepsze są kanały filmowe takei jak canal+ czy hbo, nic nie przerywa nam seansu...
Dlatego filmów w tv nie ogląda się w łóżku, a na reklamach ogarnia się bałagan w pokoju/je kolację/bierze prysznic/zabija patykiem mrówki/stawia pasjanse
Nie oglądam filmów w łóżku, zasypiam z nudów, ale dzięki za elekwentne propozycje...A reklamy trwające 20 min. to już spore przegięcie ;/
reklamy na polsacie ftw!
Za reklame zdążyłem scrafcić sobie bigos, herbate, umyć się i jeszcze zadzwonić:D:D:D
widzisz, to jednak na coś się przydają te reklamy, ile pożytecznych rzeczy można zrobić przez ten czas:D hahaha:D
film jest świetny,jeśli ktoś interesuje sie historią samego Vlada Palownika. Oczywiście jest to jedna wielka fantastyka,ale ładnie spleciona z niektórymi faktami :) a reklamy fakt,ja też sie zdązyłam ogarnąć i ułożyć wygodnie w łóżku ;D
oglądam po raz 10 ;) Film jest cudownie namalowany ;)))) Idę pod prysznic. Zdążę wziąć 3 razy. Ech polsat, polsat
Oglądałem, nie wiem który już raz ten cudowny sentyment dzieciństwa i zastanawiałem się, dlaczego nie można na filmweboie dać 1 jedenastki...
No właśnie, zgadzam się, my w dzieciństwie chowaliśmy się na Draculi, a te pokolenie na Twilight...
Vlad by się uśmiał...
Z wampirzych produkcji i tak najlepsze dla mnie jest "Tanz der Vampire" (musical), choć i Wywiad bardzo cenię, nawet jeśli średnio oddaje fabułę książki ;)
Książka swoją drogą ;) Od Tańca wampirów zdecydowanie wolę krwiopijców z cyklu Rice. choć musical świetny jak i film, na którego podstawie powstał ;) Piękna Sharon Tate jako Sara i zimowa Transylwania ...
Zależy kto co lubi, ja mam zacięcięcie melomana muzycznego ;) Taniec Wampirów Polańskiego ma fajny klimat i muzykę, która wprowadza w stan schizy ;D
A co do Rice to najbardziej podobały mi się początkowe tomy, naprawde świetna lektura, ale im w dalej w las tym niestety nudniej.
Ja również tylko pierwsze 3 części ;D Reszta to niestety bajzel, kombinatorstwo, mieszanie całkiem bez sensu, zatracanie charakterów postaci... dramat ;/
W Tańcu... generalnie historia mnie nie powala, muzyka raczej też, a ulubionym wątkiem jest Herbert ;D Klimat fajny, ale przede wszystkim te kostiumy ;)
Bo Herbert przynajmniej posiada coś takiego jak charakter ;D
ech zawsze po obejrzeniu Draculi mam schizy, widzę go na każdym kroku, boję się odwrócić, jakby jego długa,czerwona szata dopiero zniknęła za rogiem pokoju
Fakt. Ja to bym nie miała nic przeciwko by widzieć go na każdym kroku, szczególnie w młodzej wersji i w moim pokoju ;) Zazdroszczę, oj zazdroszczę ^^
Mnie to on trochę za bardzo przeraża, a może mylę przerażenie z podnieceniem? hahah
Dokładnie , śmiałby się , aż do swojej własnej prywatnej śmierci ; ) . Oglądałam Draculę i tak sobie porównałam "Edzia" do Vlada ... ech co ja gadam bez porównania. Kiedyś to były wampiry, nawet nie kiedyś tylko 20 lat temu.
Czy na prawdę dzisiejsze dziewczynki mają tak niskie wymagania? Nawet co do wampirów. Zmierzchy cholera
Z wampirów polecam jeszcze Jean-Claude'a (niech to, że wampir to jeszcze francuz i nie taki lalusiowaty, ale podstępny, niebezpieczny z serii Lauren Hamilton o wampirzej egzekutorce Anicie Blake (stąd mój nick) , myślę, że powinna dostać zlecenie na Edwarda...
Dzięki! Nie czytałam, ale wkrótce się to zmieni ;) no nareszcie jest coś nowego, wampirzego do zajęcia umysłu ;D Polecone przez miłośniczkę Draculi, Wywiadu i Tańca wampirów, więc może być dobrze ;DD
Jest bardzo dobrze moim zdaniem, a i główna bohaterka to nie ciepłe kluchy, a i jak pyskuje, po polsku ukazało się 6 tomów oficjalnie, po więcej zapraszam na forum http://www.anitablake.fora.pl/ , dowiesz się tam też czym to sie je i trochę o bohaterach ;D po angiielsku wyszło z ponad 16, ale nie jestem pewna bo już straciłam rachubę ;)
Zwarta i gotowa na pewno pozwiedzam forum jutro ;DD Głosy w mojej głowie zaczynają już wzywać do łóżka ;) zatem miłej nocy, nocne stworzenia
Nie wiem czy to Vlad mnie zamroczył, ale mam problem z kodem przy rejestracji na forum, bo wpisuję go na 100% dobrze, a jakikolwiek by nie był i tak podaje mi informację, że zrobiłam to błędnie
Może masz włączony Caps loock, albo spróbuj po prostu skopiować kod z wiadomości i go wkleić.
Nie wiem czy miałyście okazje oglądać "Zagadkę nieśmiertelności" z Catherine Deneuve, również świetny film, polecam :)
Wampir wegetarianin co to ma byc hahahahha . Na pewno obejrzę ten Taniec wampirów bo tego jeszcze nie widziałam ; ).
hahaha przypominają mi się słowa Kazika z !2 groszy "co to za wegetarianin, co wpier*ala schabowe" :D