Bardzo dobry film który jest hejtowany za to ze w temarcie filmu jest obroncy zycia i ze dzieci to przyszłośc a wiadomo jaka strona w Polsce jest przeciwko dzieciom
Bzdury. Po prostu po Brolym, który był absolutnie cudny (mimo kilku wad), można było mieć dużo wyższe oczekiwania. Których ta kinówka niestety nie spełnia, choć bardzo źle nie jest.
dzieci to nie przyszłość narodu ? tylko Komuchy i Hitlerowcy dla swojego Niemiecko/Rosyjskiego narodu tak mówią aby Polacy nie rozmnazali się
vajatsuki ma problemy psychiczne, popatrz jak on pisze i w jaki sposób interpretuje to co inni pisza
jakim trzeba być oszołomem, żeby nawet pod tym filmem wrzucić trzy grosze o polityce? Współczuję z całego serca, na pewno nie masz łatwo w życiu
Współczuję z całego serca, na pewno nie masz łatwo w życiu jako lewak który jest za zabijanem dzieci . skoro nawet Gama mówił ze jest obroncą zycia czyli twoim zdaniem jak kobietą jest w ciązy i urodzi dziecko to jest temat Polityczna bo rozmnaza się, widać ze jestes lewak i komunista chyba komuchy macie ból dupy ze w Polsce rodza sie dzieci .
Nie wiem w jaki sposób po moim komentarzu stwierdziłeś, że jestem lewakiem i komunistą, nawet nie podważyłem tego co napisałeś a tylko napisałem, że to chore pisać o polityce pod dragon ballem, całą historie dopowiedziałeś sobie sam. Jeśli jeszcze nie byłeś to sugeruję wizytę u lekarza specjalisty.
a swoją drogą, film jest hejtowany za to, że w ogromnej większości zrobiony jest w CGI, cała fabuła to w stu procentach typowy dragon ball