Przeciesz to był najlepszy przyjaciel Goku.Nie no to juz przegięcie, że go nie ma.A jakis Teto i sreto sa no bezsens :/
powiemjedno mozecie skończyć zakąłdać te same tematy po 200 razy, gdzie krilan, gdzie ten shin, gdzie wszechmogący, kurwa no, mozecie dać spokój, mnie też wiele rzeczy nie pasuje, ale jak narazie wieże w ten film, myśle że będzie fajny, po drugie spróbuj 151 odc. zmieścić w półtora godzinnym filmie, jak uda ci się wszystko zmieścić to normalnie uklękne przed tobą i cie przeproszę.
Po pierwsze nie Teto, tylko Weaver. Po drugie niektórzy doszukują się w nim Krilana (mnie taka wersja nie odpowiada jak zapewne większości). Po trzecie filmu jeszcze nie widzieliśmy, a tymbardziej nie wiemy co będzie w kolejnych częściach. Reasumując mnie także denerwuje brak Krilana, ale liczę na to, że jeszcze go zobaczymy.
Ech Michał, obruszasz się bo ktoś cię tam zjechał a tu sam nic innego tylko do ludzi z 'kurwami' wyskakujesz... nie każdy udziela się tu od początku i nie każdy jest na bieżąco. Oczywiście że można to sprawdzić bez zakładania tematu ale czy trzeba od razu wyskakiwać na ludzi z wrzaskami i przekleństwami? Zastanów się trochę na przyszłość.
Sorry ale Michał ma rację, ja zanim coś napisze na na forum, czy to o jakimś filmie czy czymś innym, to sprawdzam aby nie pisać jakiś głupot, a takich tematów ja ten jest setki, jest to typowy temat w którym ktoś przedstawia swoje stanowisko na ten temat, albo pisze że jest w filmie jakaś zmiana i dziwi się. Niech ktoś założy taki temat gdzie ludzie będą pisać po jednym poście, bo takie osobne tematy nie mają sensu zaraz zlecą na sam dół listy i już nikt w nim nie napisze...
Oj panowie nie kłóćcie się. Od dłuższego czasu widziałem w waszej trójce głównych sprzymierzeńców i przyznam martwią mnie konflikty miedzy wami.
Najlepiej ignorować takie tematy i będzie spokój.Także zanim się wypowiem na jakiś temat czy to o DB czy innym filmie to czytam już istniejące tematy bo po co zakładać setki innych.I przydało by się nam trochę więcej luzu ale znowu bez przesady żeby robić offtopy i olewać regulamin ;]
heheh, dobra koniec, sry hunt, przepraszam, ale trochę się wkurzyłem przez tego sage, ale sam przyznasz, że to juz zczyna być meczące, wchodzę a na forum a tu znowu kolejny setny temat o tym samym, (np. dno, bezndzieja, to będzie shit, gdzie ten gdzie tamten
PS: my się nie pokłóciliśmy wong xD, kolega zwrócił mi uwagę i dobrze.
Jednak to co napisałem nie mijało się z prawdą.. znowu wulgi i nic więcej.. Na hunta też zaczniesz w końcu wrzucać bo uwagę wielmożnemu panu zwrócił?