coś jak widze ocene na imdb to mi sie nie chce wierzyć ze ten film przynajmniej w jakichś tam setkach dziesiętnych dorówna DB/DB Z/DB GT. Jeszcze pan porywczy `gohan263` wszystkich jebie z góry na dół bo wyrażają swoje zdania na temat tego filmu.. i ja tez jak go obejrze to zdam tutaj swoje odczucia odnośnie tego filmu to i tak zostanę zjebany przez pana porywczego..
PS: chłopie przychamuj troche.. to ze tobie sie podobał film [widac bo dales mu 10/10] nie znaczy ze wszystkim ma sie podobac ;]
No i może dobrze że dostaniesz ode mnie zjebke, bo już nie mogę patrzeć jak co 3 godz. zaśmiecacie te forum, nie chodzi oto czy wam się podobał film czy nie, powiedzmy sobie szczerze mam to w dupie, ale skoro bprulez założył temat dla antyfanów, i można tam napisać co ci się nie podobało w tym filmie, to po chuja zakładasz nowy temat i zaśmiecasz...
problem w tym ze ja tego filmu jeszcze nie ogladalem a dopiero sie przymierzam.. nie wiem jaki jest.. wiec nie oceniam.. i nie jestem jakims tam antyfanem.. zreszta nawet jak kazdemu spuścisz ta zjebke.. to to i tak nic nie da bo kazdy bedzie myslal swoje i bedziecie sobie tak cisnac przez caly post az ktorys z was laskawie przestanie.. ale po co ty sie przejmujesz tym ze ktos zasmieca forum.. co to twoje forum? jakby tym z filmweba to nie pasowalo to by to usuwali ale tego nie robia.. ;] pozdro
Skoro nie oglądałeś filmu tymbardziej twój temat nie ma sensu. To po prostu temat o niczym, czyli właśnie zaśmiecanie forum.
Badboy, gdy zaglądam na filmweb, wchodze na strone o db evo, i chce obejrzeć, jakieś nowości na temat filmu, albo jakąś fajną dyskusje, ale pierwsze 5 tematów, to oczywiście:
Ten film to gniot...
Komu podobał się film ten śmierdzi...
Ten film to kaszana...
Jak mogli zepsuć tak wspaniałą bajkę...
Ten film ma z Dragon ball wspólny tylko tytuł...
To mnie wkurwia i to jest zaśmiecanie forum, a najlepsze jest to że gdy patrze, na ilość odpowiedzi "0" i gdybym nic nie napisał to temat by zleciał na sam dół i nikt by nie napisał, ale ja nie mogę zostać obojętny na coś takiego obojętny, bo mnie to wkurwia, sorry badboy...
A najlepsze jest to badboy, że chciałeś wyrazić swoje odczucia wobec filmu, którego nie obejrzałeś i w swym pierwszym poście gdzie chciałeś je wyrazić jedynie mnie ochrzaniłeś...
mnie wkurza to ze przyjedzie taki jeden przychlaścik co oglądał chujową wersjie.. wypowie sie na temat filmu a ty od razu go za to besztasz.. to troche bez sensu bo kazdy ma prawo do wyrazania wlasnego zdania na temat filmu.. rozumiem tobie sie on podobal i go probujesz bronic ale mnie jakos po zwiastunach brzydzi ten film.. ale jako fan anime pujde na niego do kina nawet jakbym mial tam siedziec i spac albo cokolwiek.. z szacunku do anime.. i wtedy ocenie film i wystawie ocene.. i wtedy albo przyznam ci racje albo bedzie ona zupelnie inna.. bo ja nie chce sie z toba klocic o film ktorego za pare lat nie bedzie nikt pamietał ;] pozdro