Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Coś mi się wydaje, że film nie będzie miał dość ''fajnej'' oceny i zostanie zmieszany z błotem... Maksymalna ocena, to prawdopodobnie 4 z groszem... Ale cóż... Wybiorę się do kina, żeby podziwiać 'idealnie dopasowanego aktora do roli' ... :)

ocenił(a) film na 3
TaDNek

ehh a myslałem, ze juz nie będzie takich tematów, człeniu najpierw poczytaj tematy na tym forum i dowięc się co nieco na temat filmu, bo film zapowiada się nieźle, nie będzie to hit, ale nie bedize też gniotem.

Film ma bardzo dużo podobieństw do DB, zresztą kto chce to znajdzie wszystkie orzmowy na ten temat, zostało praktyznie wszystko omówione, wszystkie niejasności itd.

ocenił(a) film na 10
michal9o90

oświadczam uprzejmie Proszę Państwa że autor tego tematu to DEBIL który bez sensu tworzy nowy temat.

ocenił(a) film na 4
Walker_

oświadczam uprzejmie Proszę Państwa że autor powyższej odpowiedzi, to dzieciak z kompleksami, który chciałby wszem i wobec udowodnić, że może poczuć się od kogoś wyżej... Zachowaj swoją opinię dla siebie, bo to, że nie przeczytałem poprzednich tematów, nie obliguje Cię do rzucania w moją stronę takich słów... Stała się wielka tragedia? Aż tak Cię to uraziło?

TaDNek

Każdy ma prawo do własnego zdania i nikt nie ma prawa obrażać za to.. Widzę, że na tym forum staję się to regułą o ile wcześniej tego nie było to teraz jest to nagminne! Tłumaczyć to można napływem fanatycznych fanów.. Ja sam jestem wielkim Fanem i bronie filmu za każdym razem.. Lecz zamiast obrażać i rzucać wulgaryzmami jak dzieci z przedszkola! Przedstawiłem argumenty z których można wnioskować, że będzie to dobry film a liczne nawiązania do mangi tylko to potwierdzają.. Zamiast obrażać prowadźcie rzeczową dyskusje bo to forum schodzi na psy...

ocenił(a) film na 6
SagaTM

Sorry ale po holere zakładać temat w którym autor napisze co sądzi o filmie iiii koniec tematu...

gohan263

Co nie zmienia faktu, że poszczekiwanie i obrażanie kogokolwiek również jest nie na miejscu.. Ile tego typu tematów zakładał niejaki "Michał" na tym forum? nie wspominając już że w jednym w którym skopiował cały mój tekst i dopisał coś od siebie jakby nie mógł tego zrobić w już istniejącym temacie.. To jest Forum każdy ma prawo do własnego zdania.. ale po co obrażać?

ocenił(a) film na 3
SagaTM

po pierwsze nie mogłem bo nikt by tego nie przeczytał, a chciałem odtworzyc rzeczową dyskusję, po drugie podaj tematy które jak to ty stwierdziłeś "Ile tego typu tematów zakładał niejaki "Michał"" no proszę podaj, nigdzie nie założyłem tematu który zawierał by dwa zdania, jeśli się juz wypowiadam na jakis temat to rozwijam ta wypowiedź a kolega autor tego tematu, nic sensownego nie powiedział.

Oczywiscie kazdy ma prawo zakładać temat, od tego jest ta funkcja, każdy ma prawo mówić o swoich odczuciach, marnuje jednak tylko miejsce nie pisząc nic sensownego.

ocenił(a) film na 4
michal9o90

Miejsce? Tak Cię raptem martwi miejsce? Kurcze, ok przyznaję- mój błąd, nie przeczytałem reszty tematów z przyczyn prostych- nie chciało mi się, bo było ich za dużo... A ty wielce piszesz zadowolony,że ktoś jest DEBILEM, bo nie czytał poprzednich tematów? Ciekaw jestem, czy ty także czytasz wszystkie tematy po kolei i dogłębnie analizujesz "czy to aby na pewno już było?" Po drugie nie jesteśmy kolegami po trzecie, chciałem tylko wyrazić obiektywną opinię na temat tego, co sądzę o filmie... I uważam osobiście, że bardziej sensowne jest twierdzić, że np. 'film może odnieść spektakularny sukces, bądź odwrotnie' , niż pisać na kogoś obraźliwe słowa... I powiem Ci, że nie uraziłeś mnie tym, tylko po prostu dziwię się, że Ty uważając się za człowieka dorosłego piszesz takie bzdury.. Żal mi Ciebie.

ocenił(a) film na 3
TaDNek

TaDNek masz rację, niepotrzebnie on nazwał cię debilem, a co do twojej wypowiedzi, jak już powiedziałem, każdy może wyrazić swoja opinię, wiec nie bronię tego xD.

ocenił(a) film na 2
TaDNek

Mogłeś swoją opinie wyrazić w innym temacie.Nie denerwuj się ale takich tematów gdzie film był porównywany do Power Rangers był już wiele i ludzie się denerwują na podobne tematy.Nikt nikogo nie powinien wyzywać ale ciągle to nowe tematy potrafią nieźle wkurzyć.Teraz pozostaje czekać na film bo raczej nic nowego się nie dowiemy a pełną opinię na temat DB:E będziemy mogli wydać dopiero po obejrzeniu.