Możliwe jest że Dragonball: Evolution mnie również nie przypadnie do gustu, ale to się okaze za 13 dni podczas premiery filmu. Z drugiej strony jezeli mi sie spodoba to nie bedę kierował się waszymi ocenami, ani recenzjami, tylko swoim odczuciem. I jezeli wystawie ocene nawet 7/10 albo 8/10 to bedzie to tylko i wyłacznie moja ocena, i nie chciałbym zebyście jechali po mnie tylko dlatego ze film moze mi sie spodobac. Pozdrawiam!
W zupełności się z Tobą zgadzam, nie wiem tylko po co było z tego powodu zakładać temat. No nie ważne, ja też wystawię ocenę po premierze, chociaż myślałem, że może ją trochę zawyżę, żeby nieco podratować średnią. To w sumie i tak niegorsze od wystawiania 1/10 bo tak. Domyślam się, że ten film nie jest arcydziełem, ale jednak tak głupio jak w stosunkowo krótkim czasie film z rewelacyjnego staje się "ok". Prawdopodobnie sytuacja wyglądałaby lepiej gdyby możliwość oceny, była dopiero po polskiej premierze, ale chyba aż tak wielkiego wpływu by to nie miało.
Ja tez wystawie ocene dopiero po premierze dvdripa ;]I prosze zebyscie nie jechali po mnie tylko dlatego ze film moze mi sie nie spodobac i wystawie ocene 3/10 :D