Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Może...

ocenił(a) film na 1

Możliwe jest że Dragonball: Evolution mnie również nie przypadnie do gustu, ale to się okaze za 13 dni podczas premiery filmu. Z drugiej strony jezeli mi sie spodoba to nie bedę kierował się waszymi ocenami, ani recenzjami, tylko swoim odczuciem. I jezeli wystawie ocene nawet 7/10 albo 8/10 to bedzie to tylko i wyłacznie moja ocena, i nie chciałbym zebyście jechali po mnie tylko dlatego ze film moze mi sie spodobac. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
RiDeR882

W zupełności się z Tobą zgadzam, nie wiem tylko po co było z tego powodu zakładać temat. No nie ważne, ja też wystawię ocenę po premierze, chociaż myślałem, że może ją trochę zawyżę, żeby nieco podratować średnią. To w sumie i tak niegorsze od wystawiania 1/10 bo tak. Domyślam się, że ten film nie jest arcydziełem, ale jednak tak głupio jak w stosunkowo krótkim czasie film z rewelacyjnego staje się "ok". Prawdopodobnie sytuacja wyglądałaby lepiej gdyby możliwość oceny, była dopiero po polskiej premierze, ale chyba aż tak wielkiego wpływu by to nie miało.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

Ja tez wystawie ocene dopiero po premierze dvdripa ;]I prosze zebyscie nie jechali po mnie tylko dlatego ze film moze mi sie nie spodobac i wystawie ocene 3/10 :D

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

Heh spoxik. Cieszę się ze się zgadzamy.:)