Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Oby tylko to nie było coś w stylu Power Rangers. Choć i tak pewnie bedzie wielka lipa.

ocenił(a) film na 7
NpR

A już miałem nadzieję, że skończyła się moda na próby błyśnięcia bezsensownymi tematami z nawiązaniem do "Power Rangers".

ocenił(a) film na 2
Doktor_Wong

strzeliłeś prawie dobrze bo to będzie power ranger-z :) z tym wyjatkiem tylko że goku przyleci na ziemie z zamiarem jej podbicia, ale polubi nagle mieszkańców tej planety xD pewno wszystkiemu winne są chichi albo bulma xD

ocenił(a) film na 6
Victor_Delacroix

victor jesteś tak kur.. beznadziejny że aż śmieszny...

ocenił(a) film na 2
gohan263

xD muhahaha sunku bo ci żyłka chlaśnie :) piękna pogoda może byś się tak na spacer wybrał!!! a nie siedział przy kompie ;)

ocenił(a) film na 1
Victor_Delacroix

a ty co tu robisz Viktorynko?? walisz niemca w hełm czy co?

ocenił(a) film na 2
moldix

najchętniej to was po gębach ale pewno głupoty to wybić się ze łba nie da ?? xD

ocenił(a) film na 2
moldix

najchętniej to was po gębach ale pewno głupoty ze łba wybić się nie da ?!!? xD

ocenił(a) film na 2
Victor_Delacroix

zawiecha serwera dam xD

ocenił(a) film na 6
Victor_Delacroix

Victor każdy ma w dupie co ty piszesz więc milcz...

ocenił(a) film na 2
gohan263

Życiu nie ma do kogo gęby otworzyć to niech sobie w internecie chłopak pogada.

ocenił(a) film na 2
zaleski17

no właśnie :D

ocenił(a) film na 2
Victor_Delacroix

No to możesz z nami porozmawiać.Będę na tyle uprzejmy ,że cię wysłucham.Mów co ci leży na duszy.

ocenił(a) film na 2
zaleski17

nic ci nie powiem ;) napisze ci tylko ze złotówka odrabia dzisiaj :D i jest tłusty czwartek a ja jeszcze pączka nie miałem czasu zjeść od rana xD

ocenił(a) film na 3
Victor_Delacroix

ŻAAAAAAAAAAL, weście skończcie ten temat, bo zaraz umrę ze śmiechu.

Co do postu autora, ehhhh poczytaj sobie trochę na temat filmu a dopiero potem się wypowiadaj, poczytaj tematy, gdzie były omawiane sprawy filmu, podobieństwa i różnice, fabuła, charaktery itp.

Bo narazie błysnąłeś tylko swoim zajebiście wielkim ilorazem inteligencji -->sarkazm.

NpR

Do michal9o90-człowieku błysnac to chciales tylko ty swoją nieudolną i dyletancką wypowiedzią co ma wspolnego ilozraz inteligencji z moja tezą bo takową załozylem,a jak sie domyslam nie skumales,wiec fanatyku Dragon Ball-a iloraz inteligencji to raczej ty masz mizerny...pff.

NpR

sorry zamiast ilorazu masz iloczyn inteligencji! to tyle na ten temat czytaj i kumaj haterze.

NpR

He he dla mnie tu nie ma nic do analizy podobieństwa i różnic z anime, ja już w tym widzę power rangers za każdym razem gdy widzę nowy spot czy zdjęcie. Az głowa boli co ci ludzi zrobili z takim potencjałem.

ocenił(a) film na 2
Wartosc_Bezwzgledna

Co zrobili ?Filmu nie widziales wiec nie wiesz co im wyszlo.A te porownania do Power Rangers juz mnie nawet nie denerwuja tylko smiesza ;]

zaleski17

Ehhh nadzieja umiera ostatnia...............

zaleski17

Jestem fanem DB, ale nie do konca podoba mi sie to co widziałem we filmikach na dbthemovie. Na pewno duzy + jest taki ze zachowali poczucie humoru z anime. Nie wiem czemu ale klimatem zachodzi mi o jumper-a. (to tak nawiasem mówiąc) Najgorzej wyszedł ten wyskok goku kiedy wypuszcza energie ki. Faktycznie w tym momencie troche to przypomina Power Rangers - 100 lat temu uwielbiałem ten serial wiec nie do konca są to słowa krytyki. Reszta wygląda dobrze. Juz sie nie moge doczekać aż obejrze to na dużym ekranie. Mam nadzieje ze film mnie mile zaskoczy...