Widzę że już ktoś widział i dał moim zdaniem odpowiednio wysoką ocenę xD
Dobrze się zaczyna ;) Tak trzymać czego sobie i wam życzę xD
Odnośnie tych not wierzycie w to że ktoś już widział ten film? Bo ja w to nie wierzę. No chyba że w Japoni.
nie zapominaj ,że db swoją premiere miał już wczoraj w hong kongu, malezji, singapurze i poludniowej korei, a co do uzytkownikow filmwebu, bankowo jeszcze nikt nie widzial calego filmu ;)
przyznawanie ocen na FW jest taką samą kpiną jak cały ten DB! A czy ktoś widział wątpie po prostu zupa była za słona to dał "10" lub "1" i tak w kółko Macieju ;) ale pocieszające jest to że to ogólno przyjęta dewiza na całym tym portalu xD
Victor jestem w szoku na jaki nie ciekawy film bym nie wszedł Ty już tam byłes, uprzedzasz mnie co do komentarzy xD
ale co do DB:E nie zgadzam się! Bo dotychczas nie widziałem wiec nie oceniam! Ale wiąże z tym filmem pewne nadzieje! Hm oczywiście nie za duże mam tylko nadzieje ze będę mógł go ocenić 8/10!
Powiem wam że słabo mi się robi jak patrzę na te głosy. Filmu podejrzewam nikt z tych ludzi nie widział ale oceniają twardo na 1 lub 10 :)
pobrałem właczyłem i zobaczyłem ........ pixele i nic wiecej! ten link to wtopa!
sam już nie wiem skąd pobrać dobrą wersję, ja mam taką że ledwo widać cokolwiek, trzeba znaleść inną...
Teraz nie znajdziesz nigdzie lepszej wersji.Mam wrazenie ze pierwszy raz gohan sciagles film ;] Na dobrego TS'a bedziesz czekal conajmniej 2-3 tygodnie wiec do premiery o dobrej wersji mozesz sobie pomarzyc.
na tesa kilka tygodni, r5 2-3 miechy, dvdripa pewnie z 4-6 miechow... cala filozofia, jak w ogole mozna oglądać filmy w wersji cam, toz to obraza dla każdego filmu, obojetnie jaki by nie byl. trza byc naprawde ostro przyjebanym aby sciagac taką kupe...
kurna... ja wybrzydzam nawet w dvd-ripach, np. takie zjebane ripy od axxo, tzw na kompie jeszcze jakos mozna to ogladac ale na 42 calach juz odpada...