Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Widzę że już ktoś widział i dał moim zdaniem odpowiednio wysoką ocenę xD
Dobrze się zaczyna ;) Tak trzymać czego sobie i wam życzę xD

ocenił(a) film na 1
Victor_Delacroix

Juz ktos ci zrobil na zlosc i ocena wzrosla ;]

ocenił(a) film na 2
UBEKakaPOLICJA

poczekamy i zobaczymy jak się cała sprawa bedzie się rozwijać xD

ocenił(a) film na 4
Victor_Delacroix

Odnośnie tych not wierzycie w to że ktoś już widział ten film? Bo ja w to nie wierzę. No chyba że w Japoni.

użytkownik usunięty
Mr_Anderson

nie zapominaj ,że db swoją premiere miał już wczoraj w hong kongu, malezji, singapurze i poludniowej korei, a co do uzytkownikow filmwebu, bankowo jeszcze nikt nie widzial calego filmu ;)

ocenił(a) film na 2
Mr_Anderson

przyznawanie ocen na FW jest taką samą kpiną jak cały ten DB! A czy ktoś widział wątpie po prostu zupa była za słona to dał "10" lub "1" i tak w kółko Macieju ;) ale pocieszające jest to że to ogólno przyjęta dewiza na całym tym portalu xD

ocenił(a) film na 5
Victor_Delacroix

Victor jestem w szoku na jaki nie ciekawy film bym nie wszedł Ty już tam byłes, uprzedzasz mnie co do komentarzy xD

ocenił(a) film na 5
Uras

ale co do DB:E nie zgadzam się! Bo dotychczas nie widziałem wiec nie oceniam! Ale wiąże z tym filmem pewne nadzieje! Hm oczywiście nie za duże mam tylko nadzieje ze będę mógł go ocenić 8/10!

ocenił(a) film na 2
Uras

bo Victor jest sumieniem użytkowników tego portalu xD

ocenił(a) film na 4
Victor_Delacroix

Powiem wam że słabo mi się robi jak patrzę na te głosy. Filmu podejrzewam nikt z tych ludzi nie widział ale oceniają twardo na 1 lub 10 :)

ocenił(a) film na 5
Mr_Anderson

pobrałem właczyłem i zobaczyłem ........ pixele i nic wiecej! ten link to wtopa!

ocenił(a) film na 6
Uras

sam już nie wiem skąd pobrać dobrą wersję, ja mam taką że ledwo widać cokolwiek, trzeba znaleść inną...

ocenił(a) film na 2
gohan263

Teraz nie znajdziesz nigdzie lepszej wersji.Mam wrazenie ze pierwszy raz gohan sciagles film ;] Na dobrego TS'a bedziesz czekal conajmniej 2-3 tygodnie wiec do premiery o dobrej wersji mozesz sobie pomarzyc.

użytkownik usunięty
zaleski17

na tesa kilka tygodni, r5 2-3 miechy, dvdripa pewnie z 4-6 miechow... cala filozofia, jak w ogole mozna oglądać filmy w wersji cam, toz to obraza dla każdego filmu, obojetnie jaki by nie byl. trza byc naprawde ostro przyjebanym aby sciagac taką kupe...

kurna... ja wybrzydzam nawet w dvd-ripach, np. takie zjebane ripy od axxo, tzw na kompie jeszcze jakos mozna to ogladac ale na 42 calach juz odpada...