Jak można było nakręcić takie gówno, tak to jest jak chce się zbić kasę na takim kulcie jak DB, a przy okazji zaoszczędzić kupę kasy :(((
Mam dla ciebie rade załóż nową wiarę wyznającą dragon ball, i nie zakładaj takich beznadziejnych tematów, odsyłam do tematu temat dla antyfanów ble ble, po ch... zakładasz nowy temat, i dzirlisz się swoimi odczuciami, które i tak wszyscy mają w dupie, nie napiszesz co ci się nie podoba, tylko piszesz to gówno i do widzenia, normalny jesteś
Po pierwsze, zakładam nowy temat bo mam na to czas i ochotę,
po drugie, jeżeli wszyscy go mają w dupie to Ty jesteś wyjątkiem bo jakoś odpowiedziałeś na niego, a co mi się nie podoba ? WSZYSTKO !!! najlepiej było by zmienić imiona bohaterów i nadać temu czemuś tytuł zupełnie nie związany z DB (ponieważ ludzie tylko dlatego idą do kina); tak jestem normalny...
bo widzisz Gohan już założył swoją! wielbiącą DD i teraz się konkurencji boi że mu wyznawcy pouciekają stąd to rozgoryczenie xD
Victor, nie przekręcaj moich słów, jeśli jest temat o dla tcyh co nielubią tego filmu, to po co zakłada całkiem nowy temat po to by powiedzieć w jednym poście o swoich odczuciach, skoro jest już temat niech tam napisze jeden post a nie zakłada nowy temat...
Wiesz Gohan myślę, że nie ma co zwracać im ciągle uwagi. Takie tematy pojawią się jeszcze raz, po premierze podejrzewam, że wręcz się posypią tylko po to żeby były. A przekonywanie ich to walka z wiatrakami albo jak kto woli syzyfowa praca.
Wong masz rację, ale wkurza mnie to jak ktoś zakłada temat, pisze jeden post, w stylu, film do dupy, a co jest do dupy? wszystko, koniec postu, i co to za temat... Założyli temat dla anty fanów, niech tam napisze jeden post, serio mają tam fajnie, są tacy, śmieszni, zwariowani, naprawdę są crazy idź i się przekonaj ...
Zdarzają się też posty w stylu 'film jest zajebisty a jak ktoś uważa inaczej to go starzy niedorobili' cóż...
Jestem fanem dragon ball'a, ale jak pojde do kina i ten film bedzie z dupy to sie wkurwie jak jasny huj i nie dam mu 10 co zamierzam zrobic niedlugo. Proponuje wszystkim najpierw obejrzec wersje kinową, albo se ściągnąć jakiegoś dvd ripa czy w HD najlepiej i dopiero ocenić.
Coś czuje, że bedzie jednak z dupy...
Ale zaloze sie ze jak by ktos zalozyl temat :Zajebisty film ,jaram sie 10/10.Wszystko jest wspaniale" to nie krytykowal bys takiego kolesia tylko bys go propsowal.
Mylisz się, tak samo bym krytykował, ale jeśli masz inne zdanie co do takiego postępowania, to ok, niech każdy z formumowiczów założy inny temat, gdzie pokaże jakie ma odczucia co do tego filmu i będzie fajnie :)...
NIe mowie ze to jest dobre ale sadze ze jak by zakladali tematy wychwalajace film to nie spotykali by sie z taka krytyka ;]
ja sie zgadzam film to nie to samo co anime ale to jest F.I.L.M a nie bajka
i niema takiej opcji żeby żaden film dorównał bajce i tak ja go nie uważam za dno 5/10 .
Wiesz to już nawet nie jest kwestia krytyki, czy zakładania tematów o tym samym. Chodzi przede wszystkim o brak sensu w tych tematach. Ja jestem zarówno zwolennikiem konkretnej pochwały jak i konkretnej krytyki. Ale pisanie, że to najlepszy film świata i wyzywanie każdego kto się temu sprzeciwi to głupota, tak samo jak pisanie, że to totalny gniot i nie ma się go zamiaru oglądać, ale wystawia mu się ocenę 1/10 bo naprawdę wątpię żeby ten film był aż tak słaby. O to chodziło Gohanowi i tutaj całkowicie się z nim zgadzam.
Tez sie zgadzam ze film nie jest tak slaby zeby dac mu 1/10.Mowie tylko ze jak juz to nalezy krytykowac obie strony czyli ludzi co daja DBE 10/10 i takich co wystawiaja najnizsza note od tak nawet nie ogladajac czy nie argumentujac swojej oceny.
PEACE