Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Jak można było nakręcić takie gówno, tak to jest jak chce się zbić kasę na takim kulcie jak DB, a przy okazji zaoszczędzić kupę kasy :(((

ocenił(a) film na 6
blastiko

Mam dla ciebie rade załóż nową wiarę wyznającą dragon ball, i nie zakładaj takich beznadziejnych tematów, odsyłam do tematu temat dla antyfanów ble ble, po ch... zakładasz nowy temat, i dzirlisz się swoimi odczuciami, które i tak wszyscy mają w dupie, nie napiszesz co ci się nie podoba, tylko piszesz to gówno i do widzenia, normalny jesteś

ocenił(a) film na 1
gohan263

Po pierwsze, zakładam nowy temat bo mam na to czas i ochotę,
po drugie, jeżeli wszyscy go mają w dupie to Ty jesteś wyjątkiem bo jakoś odpowiedziałeś na niego, a co mi się nie podoba ? WSZYSTKO !!! najlepiej było by zmienić imiona bohaterów i nadać temu czemuś tytuł zupełnie nie związany z DB (ponieważ ludzie tylko dlatego idą do kina); tak jestem normalny...

ocenił(a) film na 2
blastiko

bo widzisz Gohan już założył swoją! wielbiącą DD i teraz się konkurencji boi że mu wyznawcy pouciekają stąd to rozgoryczenie xD

ocenił(a) film na 6
Victor_Delacroix

Victor, nie przekręcaj moich słów, jeśli jest temat o dla tcyh co nielubią tego filmu, to po co zakłada całkiem nowy temat po to by powiedzieć w jednym poście o swoich odczuciach, skoro jest już temat niech tam napisze jeden post a nie zakłada nowy temat...

ocenił(a) film na 10
Victor_Delacroix

victor ty to sie nudzisz widze dzien w dzien krytykujesz DBe nowe hobby?

ocenił(a) film na 7
skms89

Wiesz Gohan myślę, że nie ma co zwracać im ciągle uwagi. Takie tematy pojawią się jeszcze raz, po premierze podejrzewam, że wręcz się posypią tylko po to żeby były. A przekonywanie ich to walka z wiatrakami albo jak kto woli syzyfowa praca.

ocenił(a) film na 6
Doktor_Wong

Wong masz rację, ale wkurza mnie to jak ktoś zakłada temat, pisze jeden post, w stylu, film do dupy, a co jest do dupy? wszystko, koniec postu, i co to za temat... Założyli temat dla anty fanów, niech tam napisze jeden post, serio mają tam fajnie, są tacy, śmieszni, zwariowani, naprawdę są crazy idź i się przekonaj ...

ocenił(a) film na 2
gohan263

Zdarzają się też posty w stylu 'film jest zajebisty a jak ktoś uważa inaczej to go starzy niedorobili' cóż...

ocenił(a) film na 6
HuntMocy

Jak sam zauważyłeś posty, a nie tematy gdzie leci jeden post i tyle...

gohan263

Jestem fanem dragon ball'a, ale jak pojde do kina i ten film bedzie z dupy to sie wkurwie jak jasny huj i nie dam mu 10 co zamierzam zrobic niedlugo. Proponuje wszystkim najpierw obejrzec wersje kinową, albo se ściągnąć jakiegoś dvd ripa czy w HD najlepiej i dopiero ocenić.
Coś czuje, że bedzie jednak z dupy...

ocenił(a) film na 1
gohan263

Ale zaloze sie ze jak by ktos zalozyl temat :Zajebisty film ,jaram sie 10/10.Wszystko jest wspaniale" to nie krytykowal bys takiego kolesia tylko bys go propsowal.

ocenił(a) film na 6
UBEKakaPOLICJA

Mylisz się, tak samo bym krytykował, ale jeśli masz inne zdanie co do takiego postępowania, to ok, niech każdy z formumowiczów założy inny temat, gdzie pokaże jakie ma odczucia co do tego filmu i będzie fajnie :)...

ocenił(a) film na 1
gohan263

NIe mowie ze to jest dobre ale sadze ze jak by zakladali tematy wychwalajace film to nie spotykali by sie z taka krytyka ;]

ocenił(a) film na 4
blastiko

ja sie zgadzam film to nie to samo co anime ale to jest F.I.L.M a nie bajka
i niema takiej opcji żeby żaden film dorównał bajce i tak ja go nie uważam za dno 5/10 .

ocenił(a) film na 7
Byakuya

Wiesz to już nawet nie jest kwestia krytyki, czy zakładania tematów o tym samym. Chodzi przede wszystkim o brak sensu w tych tematach. Ja jestem zarówno zwolennikiem konkretnej pochwały jak i konkretnej krytyki. Ale pisanie, że to najlepszy film świata i wyzywanie każdego kto się temu sprzeciwi to głupota, tak samo jak pisanie, że to totalny gniot i nie ma się go zamiaru oglądać, ale wystawia mu się ocenę 1/10 bo naprawdę wątpię żeby ten film był aż tak słaby. O to chodziło Gohanowi i tutaj całkowicie się z nim zgadzam.

ocenił(a) film na 1
Doktor_Wong

Tez sie zgadzam ze film nie jest tak slaby zeby dac mu 1/10.Mowie tylko ze jak juz to nalezy krytykowac obie strony czyli ludzi co daja DBE 10/10 i takich co wystawiaja najnizsza note od tak nawet nie ogladajac czy nie argumentujac swojej oceny.

PEACE

ocenił(a) film na 6
UBEKakaPOLICJA

Ok można mnie krytykować, ale nie jestem, na tyle porąbany by zakładać nowy temat i pisać jeden post w którym piszę np. że film jest zajebisty...