Gohan wyjaśnij mi gdzie jest krilan najlepszy przyjaciel Goku ??? =)
muhahahaha
Od dawna wiadomo że Krilan i możliwe że nawet Tenszin bedą mieli swoje cameo w tym filmie, ale musisz ich dostrzec szkole sztuk walki gdzie roshi będzie trnować goku, poza tym zobacz najnowsze video gdzie widać walkę goku z roshi, jest świetna, dobra szybkość...
skoro tak zachwalasz to obejrzę czemu nie! wkońcu tyś jest guru w tych sprawach xD
Heh na razie zadowolcie się Yamchą, moze bedzie fajne starcie z Goku. Hmm a Tenshin wystąpi w następnej części na turnieju i skopie wszystkim dupska ,tz tak by mi pasowało ;p
dobra ja mam takie podejrzenie:
Krillan był w anime mnichem.a w filmie Roshi ma trenować Goku u mnichów więc tam może pojawić się Krillan (Tien też chyba był czymś w rodzaju mnicha o ile pamiętam dobrze-to może się też pojawi).ale najprawdopodobniej w dwójce będzie miał większą rolę.
a Ktoś kiedyś pisał na forum że czemu niema Krillana a zamiast niego jest Yamsha.W anime pieszymi kumplami Goku byli:
Bulma
Yamsha
olong
i kot Yamshy(nie pamiętam jego imienia)
Krillan pojawił się pojawił się dopiero gdy Goku przybył na wyspę Roshiego.
To nie jest wyzwanie streścić historie 70-paru odcinków pierwszej seri DB.W prawie dwugodzinnym filmie.
sorki w ostatnim zdaniu czytajcie tak .
To jest wyzwanie streścić historie 70-paru odcinków pierwszej seri DB.W prawie dwugodzinnym filmie.
Historię? Jaką historię? Fabuła tego filmu to całkowity wymysł reżysera, a jedyną rzeczą, która łączy ten film z mangą są... imiona postaci i tytułowe smocze kule.
po co krillan?
Trzymajac sie watku mieliby kolejna postac do opisania. Historia bylaby zbyt zawila dla nie znajacych anime lub mangi
sprawa wyglada tak, ze od smierci Krillana zaczela sie cala zabawa z Piccolem wiec nie uwzglednienie go w scenariuszu jest po prostu smieszne, ale coz. Wedlug mnie luki w scenariuszu mozna nadrobic tym co dragon ball prezentowal najlepiej, czyli walka oraz pojedynki.
Pojedynek – krwawy, choć zarazem uznawany za honorowy, sposób rozwiązywania konfliktów między dwoma rywalami.
Walka - to główna kategoria działań taktycznych, rozumiana jako skupione w czasie i przestrzeni starcie dwóch przeciwstawnych stron w skali taktycznej.
Podstawowymi rodzajami walki są: obrona, natarcie oraz działania opóźniające.
bzdura; poczytaj historię starożytnej Japonii xD jak walczono w wojnach otóż gdy dwie armie nacierały na siebie to każdy samuraj wykrzykiwał swoje imię i oraz nazwę klanu i dobierał sobie rywala taka masówka każdy na każdego xD ot i mieliśmy walkę/pojedynki dwóch armii :D
hmm... łaczy :) Goku wykrzykuje imię potencjalnego oponenta i potem z nim walczy xD
Jak dla mnie mógłby mieć nos, to chyba nie taki istotny aspekt. Skoro Piccolo nie ma czułek, Krilan mógłby mieć nos.
Ten Pan też (prawie) nie ma nosa i jakoś nie było problemów z wykonaniem:
http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2008/09/pic-voldemort1-1.jpg
przy dzisiejszej technice to nawet małymi nakładami można by zrobić wszystko! dlatego strasznie śmieszą mnie te laickie stwierdzenia nie ma czułków bo reżyser miał inna wizję xD mógł się lepiej wyposażyć w platformę polsatu wtedy moze Szampan miał by czułki :)
Prawda jest taka ze prawdziwego fana wszystko zadowoli. Nie podoba ci sie to nie ogladaj prosta sprawa