PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504129}

Dredd

2012
6,4 55 tys. ocen
6,4 10 1 54967
6,5 40 krytyków
Dredd
powrót do forum filmu Dredd

zdecydowanie polecam NIE OGLĄDAĆ. Takiej tragedii dawno nie widziałam...

ocenił(a) film na 1
armarange

No widzę armarange. I masz racje, dlatego się już nie odzywam :P

ocenił(a) film na 6
utopistka_filmweb

Niektóre głuptaki nie odróżniają też recenzji od podzielenia się wrażeniami z filmu.

ocenił(a) film na 1
armarange

Zgadzam się całowicie. No cóż...

ocenił(a) film na 10
utopistka_filmweb

Ty oglądałaś ten film w okularach 3D czy przeciwsłonecznych? Bo skoro lubisz kino sf to taka ocena i opinia jest co najmniej dziwna. Ja nawet amatorski Hunter Prey oceniłem wyżej. Dredd jest filmem genialnym ale nie dla osób, które przy każdym włączeniu odtwarzacza Blu-ray sięgają po pozycję Disneya.

użytkownik usunięty
lucas82

Najlepsze jest to że sama zrobiła zaczepkę i teraz udaje downa że ludzie śmią odpisać to jakby nazwać debilami fanów jakiegoś klubu i nagle zdziwić się że ma się limo pod okiem.

Nie lubisz czegoś oceń ale nie obrażaj tych którzy lubią.

utopistka_filmweb

Mi sie bardziej podobala stara wersja ze Stallone...

ocenił(a) film na 10
jandersunstar

Film ze Stallonem był też fajny. Tylko, że nie miał nic wspólnego z ekranizacją komiksu. Bardzo dobrze przedstawiono tam uniwersum (scenografia, kostiumy) ale sama postać Dredda to po prostu był koszmar...

ocenił(a) film na 8
utopistka_filmweb

Mówisz o swojej wypowiedzi??

ocenił(a) film na 10
utopistka_filmweb

Ja dawno takiej tragedii nie czytałem. Rewelacyjne kino totalnie zdruzgotane przez zastępy małolatów wychowane na transformersach i cukierkowatych bajeczkach. Film na siebie nie zarobił, bo obsesrałki małolaty były przerażone stylistyką filmu - to niedorzeczne, że kino z jajami jest zhejtowane, a takie wypierdki jak Transformers zarabiają setki razy więcej.
Oczekiwania współczesnego widza od kina są naprawdę słabe - może i dobrze, że nie oczekuje się hardkorowej przemocy, ale filmy na tym tracą.