swietny film, polecam goraco, do konca trzyma w niepewnosci, poza tym gra glownego
bohatera, jak go nie kochac szczegolnie po Notebook'u ;-)
Więc skąd tak różne opinie? Kurczę, nie wiem czy się skusić i nie kupić biletu do kina... :<
@kamaelangel
Zobacz gusta filmwebowców, którzy na tym filmie wieszają psy. Ja się akurat utwierdziłem w przekonaniu, że to może być kino jakiego oczekuje.
Plus... jeśli słyszę w reklamówkach, że do doskonały film dla kobiet i jakieś wyrywanie Tarantino do tablicy to nie ma się co dziwić, że tylu ludzi wychodzi z kina wkurzonych. Zupełnie jak ludzie wychodzący z kina na Watchmenach, bo myśleli że to przecież jakiś Spiderman czy coś.
Przyznam że filmu jeszcze nie widziałem ale znając dorobek reżysera i dobór ról Goslinga, raczej nie spodziewałbym się tego co słyszę w reklamach.
Oczywiście... obym się mylił.
Film podobno rewelacja i się nie przejmuj kilkoma trollami na filmwebie. Tutaj nawet TERMINATOR 2 nie ma 8/10, a do dzisiaj wbija w fotel.
Na IMDB najlepiej sprawdzać recki i oceny. Na ponad 6.000 głosów ma 8,7/10!
Idź do kina. Film bardzo dobry i wart aby wydać na niego kasę. Widzę, że podobał Ci się Czarny Łabędź to i ten też Ci przypadnie do gustu. Film inny i ciekawy.. a muzyka?? Miooodzioooo!!! Tym bardziej należy obejrzeć w kinie ;)
powiem Ci jedno nie sugeruj się opiniami, jednym sie podoba a innym wcale. Większość jednak jest za. Ja jestem zauroczona. Nie jest to na pewno "doskonały film dla kobiet" bo babka siedząca obok mnie o mało ni udusiła się popcornem na jednej ze scen a oczy przez kilka minut miała zasłonięte :)
Film ma niesamowity klimat strasznie porywający, coś ala kryminały z lat 80, do tego dochodzi muzyka która moim zdaniem zasługuje na szereg nagród i chyba masz juz powód żeby zasuwać do kina:)