PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228547
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Film mnie po prostu powalił. I do tego ta muzyka Martineza.

ocenił(a) film na 10
serek25

Zgadzam sie...kazde ujęcie jest genialne. Arcydzieło.

ocenił(a) film na 3
serek25

Ja go właśnie zobaczyłem i pluję sobie w brodę, że nie włączyłem czegoś innego...
Irytujący film. Wycinając fragmenty, gdzie wszyscy stoją w miejscu i nikt nic nie mówi spokojnie mógłby trwać 45 minut.

ocenił(a) film na 10
serek25

Kultowy film.

ocenił(a) film na 10
serek25

ten film mogę oglądać bez końca, ośmielę się powiedzieć że żaden film nie ma w sobie tyle magii co ten

al_joker89

zgadzam się w 100%, ten film ma niesamowity klimat, muzyka jest fenomenalna!
w czerwcu będzie premiera w Polsce nowego filmu Refna "Only God Forgives" mam nadzieje, że będzie w podobnym klimacie :)

ocenił(a) film na 8
malloe

..podpisuje się też pod tym, magiczny klimat + doskonale dobrana muzyka i po filmie dzień lub dwa chodzę jak 'zjarany' ;-) a oglądałem już 3 razy hehe ;-D

PositivThink

ja mam ten film na własność od kiedy kupiłam DVD :) Uważam, że to chyba jeden z lepszych filmów z udziałem Goslinga. Plusem jest to, że aktorzy mało mówią a to właśnie nadaje filmowi niesamowity klimat.

ocenił(a) film na 10
serek25

POTWIERDZAM :D !

ocenił(a) film na 10
serek25

martinez idealnie wpasował się w klimat filmu, od czasu solaris w jego wydaniu nie słyszałem niczego lepszego tak dobrze zestrojonego z obrazem oraz uczuciami bohaterów (no może poza arbitrage ale muzyka w ogóle nie pasowała do filmu)

ocenił(a) film na 9
andzioo

Muzyka i klimat jak najbardziej. Fabuła już niekoniecznie.

ocenił(a) film na 10
serek25

Potwierdzam w 101%, film kompletny, klimatyczny, po prostu wybitny. W sumie można by rzec, że to romans XXI wieku...

ocenił(a) film na 9
serek25

Wbiło mnie w fotel. Oglądałem co prawda po paru piwach, ale z pewnością było w tym to "Mega Coś". Jutro przerobię jeszcze raz.