Przeróbka filmu Transporter dla nastolatek, nawet nie nastolatków, film akcji dla nastolatek!
Przeróbka waść mówisz? A oglądałeś Kierowcę '78? SAm Drive wg mnie nie jest kinem akcji, sporo mu brakuje do tej kategorii, prędzej bym wrzucił go do dramatu i to nie takiego typu Niemożliwe tylko takiego z klimatem, takiego który zanudzi jeżeli nie wczujemy się w postać głównego bohatera. Rozumiem niskie noty, ale ten film nie ogląda się w sobotni wieczór z dziewczyną u boku, ten film ma zacięcie transu i powinno się go obejrzeć nie będąc nastawionym na nie wiadomo jakie kino akcji ;) Z takiego kina transu polecam Trans, który ma lepszy scenariusz akcji ale też element transu i intrygowania widza jest mocniejszy niż w Drive. Cheers ;)
nastawiłem się na ten film oglądając reklamówki, oceny oraz opis, ale te różowe napisy już mi coś mówiły że z tym filmem będzie coś nie tak, żałuję że nie ma na filmwebie opcji takiej jak na imdb gdzie można zobaczyć płeć oraz przedziały wiekowe osób które głosowały i jak w danych kategoriach wiekowych rozkłada się ocena filmu
e, mówisz? W sumie to dobra opcja by była. Aż muszę przebadać imdb ;) Dzięki za cynk, niby korzystam czasem z imdb ale o tym to nie wiedziałem.
"Przeróbka filmu Transporter dla nastolatek"... 7 dni temu to napisałeś.... i dobrze się czujesz od tamtej pory? Bozia Cię nie pokarała w żaden sposób za takie porównanie? Tak z czystego, pierwszego stopnia do piekła pytam i wyniku eksperymentu, po jakim czasie bozia kara za głupie porównania. Idąc tym tropem... Avatar - Predator dla pedałów. Władca pierścieni - Podróż za jeden uśmiech dla nawiedzonych. King-Kong - Tytus de Zoo gdyby Papcio miał jaja. To ostatnie, to jednak nie ma sensu.
no własnie chyba nie skoro uważam że ten film jest zbyt zkliwy cnotliwy i ogólnie za rózowy, i że jest to kobieca przeróbka filmów sprzed kilkunastu lat
poprostu mnie sie nie podobał , nie muszę wystawiać 10tek gladiatorowi tytanicowi i avatarowi
naturalnie, że nie. Ale ocena 5 jest zarezerwowana dla filmów przeciętnych, a "Gladiator" za samą strone techniczną nie zasługuje na taką note. I też nie uważam tego filmu za ósmy cud świata.
:D spoko, uwielbiam czytać co ludzie piszą o filmach które mi podobały się bardzo albo o takich które były słabe ale tu z tymi nastolatkami itp to dowaliłeś strasznie.