PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228547
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Szczerze mówiąc dawno nie widziałam gorszej szmiry. Film bez fabuły to raz przerażająco powolne dialogi to dwa. Wierzcie mi, że w polskich serialach jest szybsza akcja niż w tym filmie. Jedyne to co mogę powiedzieć na podsumowanie tego filmu szkoda kasy na bilet i straconego czasu.

ocenił(a) film na 3
netkaa1

W pełni się z Tobą zgadzam. Właśnie wróciłem z kina i bardzo żałuje, że wybrałem akurat ten film. Strata czasu i kasy. Totalny gniot. Scena gdzie centralnie przodem auta uderza w bok drugiego samochodu po czym dalej wszystkie lampy świecą i nie ma nawet najmniejszej rysy na zderzaku a drugi samochód jest całkowicie skasowany rozwaliła mnie totalnie. No i te przesadzone efekty przy strzałach w głowe itp. Niepolecam tego filmu :(

Kolczan

Czyli po prostu konwencja ci się nie spodobała. Na przyszłość radzę poczytać o filmie zanim się na niego pójdzie.

neo_angin

Niestety zgadzam się z pierwszymi opiniami i wszystkie osoby, jakie były ze mną w kinie miały te same spostrzeżenia ;/ Bardzo słaby film.

ewelka8989

Potwierdza to tylko teorie już wypowiadaną na tym forum. To nie jest film dla każdego.