Długo czekałam na ten film, i bardzo się zawiodłam. Co prawda ujęcia kamery i pomysł na film nie najgorszy, jednak razi brak pomysłu na utrzymanie napięcia i zupełnie niepotrzebna, rozdmuchana brutalność niektórych scen. Na wieczór przed TV ujdzie, jednak na pewno nie na romantyczny czas w kinie (-> rada dla tych,którzy planowali zabrać na film partnerki).
jak dla mnie nieporozumieniem jest wystawianie oceny 1 jakiemukolwiek filmowi, szczególnie jeżeli Catwoman dało się 6/10.
Jeśli ktoś na romantyczny wieczór w kinie wybiera taki film jak "Drive" to gratuluje romantyzmu! :D
A nie lepiej było przeczytać opis filmu na ulotce przed kupieniem biletu a nie zaniżać ocenę jednemu z lepszych filmów w ostatnim czasie?
Każdy ma prawo do swojego zdania, więc nie widzę potrzeby tak ostrej krytyki z Waszej strony. Po filmie spodziewałam się klasy "The Town" lub "The American" a nie "Piły 6" czy "Sadysty", więc moja drastycznie niska ocena filmu wynikała z rozdmuchanej brutalności pewnych scen. Dziwi mnie i zasmuca, iż "dobry" film ma dziś zachwycać i utrzymywać widza w napięciu roztrzaskiwaną na miazgę ludzką czaszką czy wydłubywaniem oczu widelcem... To z tego powodu, mimo ciekawych ujęć i świetnej muzyki, pozostaje mi po tym filmie ogromny niesmak. A co do romantyzmu to była to jedynie próba odp. na zapytanie innego filmwebowicza. Pozdrawiam!
Jeżeli dla Ciebie ciekawe są ujęcia i świetna muzyka to musisz być chora, żeby dawać 1 takiemu filmowi bo to sprzeczne z Twoja opinią.Albo wróc do przedszkola jeżeli brutalność pewnych scen jest dla Ciebie wyznacznikiem do tego czy film jest chociażby rewelacyjny czy jest totalną klapą.Chociaż widać po poziomie Twoich ocen, że jeżeli LEjdis jest u Ciebie na 8 to rzeczywiście nie ma co się sugerować Twoja oceną co do tego filmu.Pozdrawiam.
To nie jest film dla każdego, jeżeli ktoś spodziewał się tylko sensacji lub romansu to mógł się czuć zniesmaczony.
Sam szedłem na ten film z myślą o dobrym filmie sensacyjnym ale już po 20 min przestawiłem swój odbiór tego filmu. Muzyka cudowna, gra aktorów bardzo dobra, reżyseria świetna - dawno na tak dobrym filmie w kinie nie byłem.
P.S. Faktycznie skoro dajesz Catwomen 6/10 a dla Drive wystawiasz notę 1/10 to ktoś powinien załatwić ci zakaz oceniania filmów ;)
pozdrawiam