PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228547
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Dziwny...

ocenił(a) film na 4

Jak dla mnie dziwny. Strasznie mało akcji i jakiegokolwiek dialogu między głównymi bohaterami. Film taki nijaki. No chyba, że go nie zrozumiałam i ma jakieś głębsze dno. Męczyłam się przy jego oglądaniu.

ocenił(a) film na 10
Ravse

Nie ma żadnego problemu. Zrozumiałaś go - lecz w takiej formie nie przypadł Ci do gustu. Żaden fan Drive nie będzie miał Ci tego za złe

użytkownik usunięty
laxman

To co dzieje się pod krytycznymi wpisami na tym forum raczej przeczy twojej opinii.

ocenił(a) film na 9

To raczej problem filmwebu a nie samego filmu. Choć jak spojrzeć na niektóre filmy (avatar np) to aż przykro się robi.

ocenił(a) film na 10

Wiem, wielu fanów Drive nie daje rady i odpiera krytykę poprzez puste argumenty typu: kino artystyczne nie zrozumiałeś itp. Ja czuję się jednak na siłach, by stawić temu czoła

ocenił(a) film na 8
laxman

mnie się film podobał, ma coś w sobie, - może niektórzy nie widzą tego od razu... jest pewna mała magia...a dobrana muzyka - mistrzostwo.

ocenił(a) film na 3
Ravse

Miałam tak samo, a te dialogi strasznie mnie męczyły, aktorzy bez życia.

ocenił(a) film na 10
3ndorfina

Bo emocje można przedstawiać nie tylko słowami...

ocenił(a) film na 3
G00N3R

Oni nie przedstawili ich niczym.

ocenił(a) film na 10
3ndorfina

To polecam powtórkę, tylko tym razem na trzeźwo. ;)

ocenił(a) film na 3
G00N3R

Nie przekonałam się za pierwszym razem, nie przekonam się i za drugim,

ocenił(a) film na 10
3ndorfina

Skoro tak twierdzisz.... Nigdy nie jest za późno żeby zmienić zdanie, ale to już nvm.

ocenił(a) film na 3
G00N3R

:)

G00N3R

mhm Gosling je przedstawia ciagle jednym spojrzeniem ? rzeczywiscie z tego wynika ze trzeba byc na prawde superczlowiekiem zeby sobie odczytac w glowie mhm
moze to byla ironia, nie on jest znudzony a nie czekaj moze jest sczesliwy albo nie !!!!! prosze Cie!
ten film to badziew i moze srednio znam sie na filmach ale ten film jest slaby i szczerze zasluguje na 1 !!!!!! i kurna jak moze chodzic ciagle w 1 kurtce XD

ocenił(a) film na 10
mrn85krk

Hmmm, nie wiem, jeśli dla Ciebie np. scena w windzie jest zagrana przez Goslinga "na jedną minę" to nie wiem, czy jest sens o czym pisać. Btw, może miał z 5 takich samych kurtek, tak mu się podobała. :)

G00N3R

no ciezko jak kopalo goscia po glowie zeby nadal mial ta sama mine, ta scena trwa 3 minuty i przez prawie 2 min nie widac jego twarzy tylko kawaleczek, o tej scenie z windy slysze juz chyba ze 100 raz ..... jest tak podniecajaca ze chyba sobie konia zwale przy niej ....(tak wiem jestem chamski )
ja mam ulubione spodnie, mam ulubiona bluze ba ! nawet mam ulubione adidasy i nie mam ich 5 par ;> albo nawet 2 bo to byloby jakies nie ok , moze lepiej jakby mial 5 par majtek, po 2 dniach nie widzial by ktore uzywal a ktore nie, w ten sposob mozna by zaoszczedzic na praniu bielizny.... tak wiem .... jestem .... ;)

ocenił(a) film na 10
mrn85krk

Tak odnośnie tej windy, to co kto lubi. ;)

ocenił(a) film na 8
G00N3R

dokładnie :) emocje pokazane w ciekawy subtelny sposób - wątpię, czy dostrzegą to bardzo młode osoby (szczególnie mali chłopcy - gimbuski) - trzeba pewnego obycia w życiu już ... muzyka świetnie dopełnia emocje - ekstremalnie dobrze dobrana.