PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 229 tys. ocen
7,2 10 1 228547
7,4 90 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Najlepszy film w tym roku

użytkownik usunięty

Dzieci Vin Diesela wypad.

Na razie zdecydowanie najlepszy i trudno będzie pobić. Niestety średnią zaniżają fani kina akcji co może troszkę zmylić.

ocenił(a) film na 9

Też tak myślę, zwłaszcza,że ten film to ewenement i ciężko będzie komuś stworzyć równie unikatowe dzieło.

ocenił(a) film na 10

zgadzam się z wami w 100%. Wspaniały film i muszę powiedzieć, że już dawno nie widziałam tak dobrego filmu

ocenił(a) film na 10
pyzobur

Wyszłam z kina dwie godzinę temu i nadal się trzęsę. Muzyka, zdjęcia, idealna gra Ryana Goslinga... Jeden z najlepszych filmów tego roku. Jeśli nie będzie nominacji do Oskara to... to nie wiem, stracę wiarę w ludzkość.

ocenił(a) film na 8

po wyjści z kina mój przyjaciel powiedział ,,a myślałem że takich filmów juz nie kręcą". piekna historia, opowiedziana w wyjątkowy sposób,. Dzięki takim filmom mam jeszcze wiare, ze kino nie jest juz tylko sieczką dla fanów ,,szybkich i wściekłych".

ocenił(a) film na 7
zielona kocica

nie zapomnijcie o "Jak zostać królem" ;) film świetny w swoim rodzaju, ale nie dla przeciętnego widza. Nie każdy się na nim pozna.

wszystko by bylo w porzadku gdyby w gatunku odrazu wstawiono: romans/dramat oraz dali inny tytul a tak oszukano wielu milosnikow kina akcji i na nich zarobiono