Najbardziej podobały mi się piosenki byly znakomite muzyka tez film spokojny elektruzujący. Spodziewalem dziwnego filmu wiedzialem ze to nie bedzie kino typu Szybcy wścielki fakt liczyłem na więcej pościgów akcji z samochodami .Plusem chyba dużym jest tym w trakcie pościgów nie słyszymy żadnych ścieżek dzwiękowy tylko prace silnika . No i dla mnie chyba ardzydziełowo zagrana rola nawet może oscarowa nominacja według mnie powinna być oczywiscie mowa Ryan Gosling.Jego spokoj usmieszek a jak trzeba to porządnie przyfasoli rewelacyjne kino .
W 100% się zgadzam muzyka, aktorstwo po prostu rewelacja, szczerze do obejrzenia filmu przykuła mnie to
http://www.youtube.com/watch?v=wpgpuv9swOc&feature=feedu
I co najważniejsze nie zawiodłem się zwłaszcza na muzyce jest rewelacyjna , strasznie mi się podobała
PS: Czy ktoś może mi wyjaśnić czemu nie mogę edytować postów, czy wszyscy tak maja, za każdym razem kiedy próbuje edytować post i go zapisać wywali mi to
ReplyEditValidator.cant.edit.reply
oj tak...Jedyne co mi nie odpowiadało to...sceny niektórych rozmów. Troche zadługie, wiem że bohater nie był zbyt rozmowny ale mimo wszystko..Z tym, że ta cisza pomiędzy zdaniami coś w sobie miała...Fanowi serii gier "Driver" na pewno się spodoba, chociaż scenariusz jest inny. Jeśli ktoś chciał transportera to się zawiódł...Pojawiało się wiele głosów, że mógłby to Tarantino zrobić..Mogłby ale bardziej wyrachowany...
Hmm ciutkę więcej pościgów mogło by być. tak po za tym nie mam innych zastrzeżeń 9/10 i do ulubionych...