PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486313}

Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Wrong Turn 3: Left for Dead
2009
5,1 21 tys. ocen
5,1 10 1 20805
3,2 9 krytyków
Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Wezcie sie walnijcie w czache glupie dzieci neo. nie wazne na jaki horror wejde zawsze te same komentarze czyli gniot dno itp itd.. nie wiem czego wy sie spodziewacie po tych filmach. jak wam cos nie pasuje to nie ogladajcie albo wymyslcie lepsze. a tak poza tym to kazdy ma inne zdanie i nie piszcie komentarzy w stylu nie ogladajcie i szkoda czasu. kazdy ma swoj rozum i sam dobrze wie co ma robic. naprawde takie rzeczy tylko w polsce... w angli nie ma tylu idiotycznych komentarzy.. no ale czego sie spodziewac po kraju kwitnacej lipy i debilnych ludzi

ocenił(a) film na 1
ana_kety

A to jest Polska "NEO" a nie Anglia! a po to jest opcja komentowania zeby wyrazic swoją opinie! na temat tego GNIOTA! i kij Ci do tego ,jak szkoda czasu to szkoda! i lepiej uświadamiac ludzi co warto obejrzec a co nie! załóż sobie stronke o tematyce filmowej i zachęcaj ludzi do oglądania takich gowien!

ocenił(a) film na 2
ana_kety

odezwala sie kolejna 'angielka" mieszkajaca za granica od roku buahahahahaha tak latwo jest ci juz nadawac na polakow i swoj ojczysty kraj? przykre. A codo filmu to po to jest forum zeby sie na temat filmu wypowiadac, ja nikomu nic nie narzucam ale nie mam zamiaru namawiac na taka strate czasu jak ten gniot!

użytkownik usunięty
ana_kety

To w Wieliczce jest neostrada? Słowniki ortograficzne też są? To proponuje się zapoznać z lekturą i do szkoły a nie internet tatusiowi podkradać.Anglie to ty widziałas ale na pocztówkach.

Film dno i kawal mulu jedynka jeszcze trzymała fason a dalej to już zjazd , szkoda czasu.

ana_kety

no naprawde zal mi was.. za kazdym razem to samo. nie podoba mi sie film to go nie ogladam i nie komentuje. bo po co?? co mnie obchodzi czy inni to ogladna czy nie? ale jesli macie powolanie do uswiadamiania ludzi co do waszego gustu to musze was rozczarowac- bo nikogo to nie obchodzi:) pozdrawiam i zachecam do nauki a nie do siedzenia i marnowania czasu na wydawanie glupich komentarzy.

ocenił(a) film na 2
ana_kety

Obchodzi obchodzi moja droga a jesli nie wiesz co znaczy slowo komentarz i masz watpliwosci czy komentarz moze byc negatywny to prosze : Komentarz - krótki tekst o charakterze opiniotwórczym, w którym zamieszczamy własne opinie na dany temat. W tego typu wypowiedziach można używać słów nacechowanych emocjonalnie, by poprzez nie wpływać na czytelnika.

marcellia

szkoda ze w szkole nie bylas taka madra:D:D sama wymyslilas taka piekna definicje??:D:D czy zaloscnie skorzystalas ze sciagi.pl??:D a co do komentarzy, to obchodza mnie jedynie opinie wartosciowych forumowiczow a nie byle dzieci ktore kazdy film uwazaja za "gniot". dziekuje i nie oczekuje odp gdyz nie ma sensu dluzej polemizowac