Totalnie się zawiodłem, ale po dwójce niczego lepszego się nie spodziewałem, więc byłem na to przygotowany... Nędza....
Wydaje mi się, że tą część robili już na siłę. Dwie pierwsze części fajne, z czego bardziej podobała mi się jednak dwójka, to po obejrzeniu trzeciej się zawiodłam. Jak komuś się masakrycznie nudzi to można obejrzeć, aczkolwiek nie polecam.
bitziol zgadam się z Tobą całkowicie. Mnie też dwójka przypadła do gustu, jedynka w miarę się podobała, więc oczekiwałam na część trzecią. Cóż, zawiodłam się. Nie była ani ciekawa, ani straszna, ani nawet obrzydliwa. Moim zdaniem nie można jej nazwać horrorem.
A może to była komedia?! Rzadko zdarza mi się wyłączyć film bo po prostu jest żałosny i niczym nie potrafi mnie zainteresować, ale niestety tym razem tak było...
Podobała mi się część pierwsza i druga. Trójka należy do takich filmów z których nabijamy się głupotą scenariusza. Większość użytkowników filmweb zrobiłaby lepszy film.
Jeśli byłeś przygotowany na fatalny film, to zawodząc się sugerujesz że jednak był dobry, ale sądząc po ocenie (1/10) jednak jesteś po prostu idiotą, który nie jest w stanie racjonalnie określić się w recenzji filmu.