PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486313}

Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Wrong Turn 3: Left for Dead
2009
5,1 21 tys. ocen
5,1 10 1 20805
3,2 9 krytyków
Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

1/10

ocenił(a) film na 1

Totalnie się zawiodłem, ale po dwójce niczego lepszego się nie spodziewałem, więc byłem na to przygotowany... Nędza....

_adriano_

Wydaje mi się, że tą część robili już na siłę. Dwie pierwsze części fajne, z czego bardziej podobała mi się jednak dwójka, to po obejrzeniu trzeciej się zawiodłam. Jak komuś się masakrycznie nudzi to można obejrzeć, aczkolwiek nie polecam.

bitziol

bitziol zgadam się z Tobą całkowicie. Mnie też dwójka przypadła do gustu, jedynka w miarę się podobała, więc oczekiwałam na część trzecią. Cóż, zawiodłam się. Nie była ani ciekawa, ani straszna, ani nawet obrzydliwa. Moim zdaniem nie można jej nazwać horrorem.

ocenił(a) film na 1
Raven5

A może to była komedia?! Rzadko zdarza mi się wyłączyć film bo po prostu jest żałosny i niczym nie potrafi mnie zainteresować, ale niestety tym razem tak było...

ocenił(a) film na 2
bezcenna

Podobała mi się część pierwsza i druga. Trójka należy do takich filmów z których nabijamy się głupotą scenariusza. Większość użytkowników filmweb zrobiłaby lepszy film.

_adriano_

Jeśli byłeś przygotowany na fatalny film, to zawodząc się sugerujesz że jednak był dobry, ale sądząc po ocenie (1/10) jednak jesteś po prostu idiotą, który nie jest w stanie racjonalnie określić się w recenzji filmu.

_adriano_

ja tak samo