błagam, nie róbcie kolejnych czesci, na dwójce jeszcze mozna bylo sie posmiac a to to już
żałosne jest ;/, czwórki nie ogladam ! końcówka rozwala
Zrobili 4, gorszą od części 3 i kręcą część 5. Jeżeli reżyserem i scenarzystą jest dalej O'brien to nie wróżę mu sukcesu.
jeju. no 5 to bd totalna żenada. zwykłe w horrorach najlepsze są 1 częsci.
koszmar z ulicy wiązów, krzyk, piątek 13-go, droga bez powrotu - tylko PIERWSZE !
( poza ringiem ,bo wg mnie zarówna 1 jak i 2 czesc sa na tym samym poziomie )
ten film jest po prostu głupi. Ma jak pan bóg przykazał początek,rozwinięcie i zakończenie. Początek jest głupi, środek jeszcze głupszy a końcówka najgłupsza tak sądziłem oglądając ale w ostatnich sekundach zobaczyłem że jest mega głupi. ta końcówka wręcz ścina z nóg
ale to jest nic. na filmwebie powinien funkcjonować ranking najgłupszych filmów jakie użytkownicy oglądali. moje typy na dziś G.J.O czas kobry no i klasyk dwugłowy rekin atakuje ten to daje rade "przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą"
szukałem na necie i znalazłem tylko krwiożercze pająki (własnie ściągam) ma na filmwebie ocene 2 z hakiem to chyba będzie niezłe zianie;-)
ale tych drugich pająków też poszukam dzięki
mordercze pszczoły, atak mega karaczanów - sprawdz sobie na moim koncie wszytskjie z oceną jeden i dwa ;)
albo sluby panienskie :D
trójka to jest totalna masakra ja dałem 4/10. Obejrze jeszcze 4 i 5. Dwie poprzednie części mi sie podobały
Nom w sumie to tak :p ale okropny shit !!! Ani kupy ani dupy sie to nie trzymało :/ szkoda że ta część w ogóle powstała... pewnie to wina reżysera
zmien ocene bo az na tak wysoką to nie zasługuje !
nie mam pojęcia po co, to już przestało byc zabawne od 3 czesci
na drugiej smialam sie jak debil a ta to juz załosna
po głębszym zastanowieniu i obejrzeniu wszystkich części doszedłem do wniosku że ta cześć to nieporozumienie !! 1 i 2 część była całkiem ok ! Ale 2 chyba najlepsza ze wszystkich.
Ten film to jakiś żartxD obejrzałam wszystkie części (tylko 3 na końcu,tak jakoś wyszło) i od 3 w górę to koszmar. 1 najlepsza, 2 śmieszna ale da się oglądać, natomiast 3,4 i 5 to jakiś shit. Pominę fakt,że nie wiem jakim cudem trzypalczasty pojawia się ponownie w 5części.....
P.S Jak chcecie film jeszcze głupszy od tego to polecam Klątwa El Charro i Martwe ptaki xD