PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486313}

Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Wrong Turn 3: Left for Dead
2009
5,1 21 tys. ocen
5,1 10 1 20805
3,2 9 krytyków
Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

5/10

ocenił(a) film na 5

Eeee tam nie rozczarował mnie nawet, moze dlatego ze nie oczekiwalem zbyt wiele! Nie ktorzy piszą ze to najwiekszy chlam jaki widzieli, podczas kiedy są d€zo gorsze gnioty z których przyjemnośc z ogladania mozna porownac do golenia się tępa zyletką. Jeśli chodzi o fabułe to strasznie przypomina nieco wcześniejszy "Dom Strachu" ktory jakoś przeszedł bez echa.

Chris1985

"Nie ktorzy piszą ze to najwiekszy chlam jaki widzieli, podczas kiedy są d€zo gorsze gnioty z których przyjemnośc z ogladania mozna porownac do golenia się tępa zyletką."

Tych dużo gorszych gniotów jednak zbyt wiele nie ma. Ten film to dno które niszczy dobry wizerunek serii po dwóch poprzednich częściach.

ocenił(a) film na 6
Witcher

Oj oj chyba mało filmów oglądnołeś. Jest dużoooo gorszych filmów a zwłaszcza horrorów. Choćby część druga która mnie rozczarowala. Apetyty po jedynce miałem duże. Przy trójce miło zostałem zaskoczony, po ocenie i drugiej części szykowałem się na gniota, a tu miła niespodzianka. Subiektywnie oceniam 7/10 (Dwójce dałem 5/10). Pozdrawiam