PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486313}

Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Wrong Turn 3: Left for Dead
2009
5,1 21 tys. ocen
5,1 10 1 20806
3,2 9 krytyków
Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

chociaż sentymenem jestem za poprzednimi częściami, dlatego uważam trójkę za gorszą. Ale nie oznacza to, ze film jest słaby, bo ogląda się nieźle. Pomijając liczne niedociągłosci w scenariuszu i kilka denerwujących scen, całość jest całkiem przyzwoitym slasherem. Sceny gore są naprawdę na wysokim poziomie. Choć bardzo brutalne i miejscami mogą zaszokować. Szkoda, że mamy tylko jednego kanibala, który zawsze znajduje się tam gdzie główne postacie filmu, w jednej chwili tropi zbiegłych więźniów by za chwilę mordować policjanta w innym miejscu. Jak na komercję, to całkiem dobre.

ocenił(a) film na 4
Jarek711

2 najlepsza,1 bdb dobra 3 do dupy

Jarek711

fakt trójka jest słabsza od poprzednich , ale ...... spodziewałam się czegoś gorszego ^^
Fakt jedyne najbardziej charakterystyczne słowo opisujące ten film to krew, krew i jeszcze raz krew.... :D
Ale ogóle ja oceniam na DOBRY :) No i ta końcówka...... czyżby to zapowiedź na 4 część ;D ;D
P.S Ciekawi mnie tylko kto to na końcu jest.......... czyżby nigdy nie umierający kanibal ;p
Pozdro :]

ocenił(a) film na 4
Beatkos

baaardzo chciałbym żeby 4 była mam wszystkie 3 częsci z lektorem
chyba kulejący kanibal
oglądałem trailer smakosza 3 i podobno będzie w średniowieczu..

ocenił(a) film na 10
newaccount13

też mam wszystkie części i 4 by nie zaszkodzila ale uważam że 3 część jest najsłabsza a najlepsza druga;) a druga pierwsza a wy?

ocenił(a) film na 4
Bartekweb

ta
tą 3 powninni dodac do kategorii surrealistyczne
wiecie o co chodzi..