PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486313}

Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Wrong Turn 3: Left for Dead
2009
5,1 21 tys. ocen
5,1 10 1 20806
3,2 9 krytyków
Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Cienizna...

ocenił(a) film na 3

Początek dał mi złudną nadzieję, że scenarzyści serii rzucą dla nas jakieś odświeżenie od tych rutynowych sytuacjach bohaterów "Wrong Turn". Niestety z minuty na minuty rozczarowywałem się coraz głębiej. Po pierwsze - słaba gra aktorska i naciągane dialogi. Po drugie - odgrzewany kotlet i scenariusz pisany na kolanie. Po trzecie - choć pomysł z obsadzeniem w roli potencjalnych ofiar jako więźniów było dobrym pomysłem, to wszystko szło w jeszcze bardziej idiotyczny i beznadziejny sposób. Nie dość, że bohaterowi wcale nie przejmowali się tym, że w lesie czyha zdeformowany mutant, że gdzieś za każdym listkiem stoi śmierć to jeszcze kłócili się o forsę. Do tego nie potrafili realnie spojrzeć prawdzie w oczy. Rolą reżysera powinno być postawienie widza w takim napięciu, ciągłym strachu, a w tej części tego nie było. Zdecydowanie najsłabsza część ze wszystkich. Stąd 3/10.

Note

Podpisuje się rękami i nogami ;)
3/10.

ocenił(a) film na 1
Note

Oglądałem 3 części i musze przyznać że jedynka mi się podobała. Ale to "coś" wg mnie jest totalnie beznadziejne.
Zero nowego pomysłu, słaba gra aktorska i beznadziejne "efekty specjalne" czy jakkolwiek nazwać przekrojonych ludzi itp.