Ogladalam wrong turn 1 i 2. Jedyna mi sie spodobala,a wiec postanowilam obejrzec 2 i tu wielkie rozczarowanie. Ale do rzeczy, mam pytanie do osob ktore widzialy rowniez cz.3 bo po obejrzeniu 2 nie bardzo mam ochote ogladac kolejna czesc.
1.Czy po obejrzeniu 3 czesci jestesmy zapewnieni, ze nie powstanie cz. 4?
2. Jedynka byla troche oblesna, ale dwojka to juz same flaki, a jak z trojka ?
powstanie napewno 4.. świadczy o tym końcówka 3.. fajny film,milo sie go ogląda..rozlużnia:-)
Raczej mniej flaki latają niż w dwójce. Ogolnie film też lepszy niż cześć druga, dziwi mnie nieco zaniżona ocena. Dużo gorsze horory dostają lepsze oceny. Wrong Turn oceniłem na 9/10, Wrong Turn 2 5/10, Wrong Turn 3 7/10.
film akurat dobry na długie wieczory jak w zimie...ale do jedynki to porównania niema.
Oooo to chyba też obejrzę.
Prawdą jest, że wynudziłem się na jedynce, jednak to tylko moje odczucia, dlatego nie zaniżyłem jej przez to oceny - zasłużone 7/10. Dwójka otrzymała 5/10 i dostarczyła mi dość rozrywki. Ciekawa komedyjka.
Szkoda, że napisaliście, iż w części trzeciej nie ma takiej ilości krwi, jak w drugiej. Jednak chyba warto obejrzeć. :)
Mi się prawdę mówiąc żadna nie podobała, aczkolwiek jedynka trzymała jakiś tam poziom - głównie ze względu na niezłe aktorstwo, bo bać to tam nie było się czego. 2 i 3 to dramat. Nie przypadła Ci do gustu 2.. nie oglądaj 3.