PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486313}

Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Wrong Turn 3: Left for Dead
2009
5,1 21 tys. ocen
5,1 10 1 20806
3,2 9 krytyków
Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Ogladalam wrong turn 1 i 2. Jedyna mi sie spodobala,a wiec postanowilam obejrzec 2 i tu wielkie rozczarowanie. Ale do rzeczy, mam pytanie do osob ktore widzialy rowniez cz.3 bo po obejrzeniu 2 nie bardzo mam ochote ogladac kolejna czesc.

1.Czy po obejrzeniu 3 czesci jestesmy zapewnieni, ze nie powstanie cz. 4?
2. Jedynka byla troche oblesna, ale dwojka to juz same flaki, a jak z trojka ?

ocenił(a) film na 6
rubia1b

powstanie napewno 4.. świadczy o tym końcówka 3.. fajny film,milo sie go ogląda..rozlużnia:-)

qlimaxhardstyle

Tak milo jak 2 ;> ?

ocenił(a) film na 6
rubia1b

Raczej mniej flaki latają niż w dwójce. Ogolnie film też lepszy niż cześć druga, dziwi mnie nieco zaniżona ocena. Dużo gorsze horory dostają lepsze oceny. Wrong Turn oceniłem na 9/10, Wrong Turn 2 5/10, Wrong Turn 3 7/10.

ocenił(a) film na 6
Wariat23

film akurat dobry na długie wieczory jak w zimie...ale do jedynki to porównania niema.

ocenił(a) film na 6
qlimaxhardstyle

Mowa :D jedynka rządzi :] ...................

Wariat23

Oooo to chyba też obejrzę.
Prawdą jest, że wynudziłem się na jedynce, jednak to tylko moje odczucia, dlatego nie zaniżyłem jej przez to oceny - zasłużone 7/10. Dwójka otrzymała 5/10 i dostarczyła mi dość rozrywki. Ciekawa komedyjka.
Szkoda, że napisaliście, iż w części trzeciej nie ma takiej ilości krwi, jak w drugiej. Jednak chyba warto obejrzeć. :)

użytkownik usunięty
rubia1b

Mi się prawdę mówiąc żadna nie podobała, aczkolwiek jedynka trzymała jakiś tam poziom - głównie ze względu na niezłe aktorstwo, bo bać to tam nie było się czego. 2 i 3 to dramat. Nie przypadła Ci do gustu 2.. nie oglądaj 3.

ocenił(a) film na 5
rubia1b

Obejrzałam wczoraj, nawet fajne, ale pierwsza część zdecydowanie najlepsza, daję 5/10.