PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486313}

Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Wrong Turn 3: Left for Dead
2009
5,1 21 tys. ocen
5,1 10 1 20806
3,2 9 krytyków
Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Zdecydowanie najgorsza...najbardziej mnie rozbawiło to jak strzelając z 5 metrów nie mogli trafic tego mutanta,napięcie zerowe,poczucie humoru również więc nie weim w jakich kategoriach można oceniać ten film 3/10...ale to tylko za słabość to 1 części

ocenił(a) film na 4
robert_borowski_1992

Zgadzam sie z tobą. W ogóle te dialogi bez sensu były.

martek0704

Zgadzam się.. nuda..
dwie poprzednie części całkiem ok ale na tej oczy mi się kleiły

ocenił(a) film na 3
robert_borowski_1992

Tez sie zgadzam, to widac od piewrszych minut, jak tylko babka pokazala cycki, ze to bedzie na poziomie kina B/C...
Szkoda tym barzdiej, ze druga czesc byla dwa razy lepsza niz pierwsza i kosztowala dwa razy mniej.
Nie rozumiem tez "UNRATED" - niby na Wikipedii sa informacje o okladce wersji cenzurowanej i okladce do wersji nieocenzurowanej, ale nigdzie nie znalazlem info. czym sie roznia. Jak dla mnie to jest slabe zagranie marketingowe, a film nie dorownuje brutalnoscia poprzednim czesciom.
Poza tym efekty sa na niskim poziomie, zdjecia na poziomie taniej produkcji TV, a dialogi - najgorsze z tego wszystkiego.
Tez dalem 3/10.

robert_borowski_1992

Dramatycznie denny. Pierwsza część słaba, druga - starała się odbić od dna, choć bezskutecznie, ale TRZECIA... tonie w najgorszym mule. Nie wiem, komu w ogóle przyszło do głowy to ciągnąć do trzech części. Generalnie film bardzo schematyczny i przewidywalny. Aktorsko niestety też marnie - aktorzy mówią jak automaty, głos wyprany z jakichkolwiek emocji. Chociaż scenariusz też robi swoje - dialogi wręcz idiotyczne. Fabuła również - co trzy minuty się rozdzielają, po czym za następne trzy minuty znowu się odnajdują, co chwile sobie grożą i same "skurwysyny" i "chuje" lecą. To był po prostu żenujący film. Daję słabe 3. Uważam, że ze wszystkich trzech, podkreślam BARDZO SŁABYCH części, najlepsza jest druga.

ocenił(a) film na 3
cisza91

W swoim gatunku (slasher) druga czesc wymiata i zdecydowanie wyprzedza inne tego typu filmy. Jak nie lubie Bollywood, to po prostu nie ogladam. Mniej stresu i mniej narzekania.