PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486313}

Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Wrong Turn 3: Left for Dead
2009
5,1 21 tys. ocen
5,1 10 1 20805
3,2 9 krytyków
Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Słabo...

ocenił(a) film na 3

Oglądałem wszystkie 3 części.. 1 stała na dość fajnym poziomie ,chociaż to dwójka podobała mi się bardziej.. ogólnie pierwsze dwie części na "+" ze wskazaniem na część 2 . Co do 3 odsłony filmu.. hmm.. przeliczyłem się.. bardzo się przeliczyłem.. produkcja przypomina nisko budżetowy film robiony jak najszybciej,byle by zrobić hajs... no,ale cóż w sumie tak jest. Śmierć mężczyzny,który wpadł na "krajalnice" wyglądała okropnie.. przynajmniej w mojej wersji filmu... i nie jest to okropność związana z drastycznością,lecz z beznadziejnym efektem,kiedy jego ciało rozpada się na części ... wygląda bardzo marnie,tak jak już pisałem nisko budżetowo. Końcówka może dawać sygnał,że będzie 4 część,ale tym razem nie będę się napalał,bo wątpie,żeby była to jakaś fajna produkcja.. Jak dla mnie ocena co najwyżej 3/4.. a szkoda,bo bardzo lubię filmy o tej tematyce.. THHE i właśnie Wrong Turn.. . Jeżeli ktoś jest fanem filmów gore i ma czas niech obejrzy.. jeżeli zaś nie - nie ma takiej potrzeby.

ocenił(a) film na 6
TheBekaFather

A mi się wydaje że ten film, jest po prostu trochę luźniejszy od poprzednich. Twórcy chyba zrobili go specjalnie takim, niekoniecznie że budżetu nie było. To tylko domysły, ale właśnie podobało mi się sporo humoru w tej części. Sceny jak podpalenie worków z kasą - no ja leżałem ...

ocenił(a) film na 3
balrog84

Ja leżałem,kiedy mutant przed zabiciem szeryfa zaczął się tak niezmiernie hahać... ;dd