Z czystej przyzwoitosci daje 1:-)wystarcza mi Wasze komentarze,zeby nie tracic czasu na chlam.
Jasne ze nie:-)wystarczylo,ze trojka byla juz kiepska,4 wylaczylem po 7 minutach a tego nawet nie zaczynam.Ty sam oceniles na 2 wiec chyba nie zaczniesz mi wyjezdzac z zarzutami podobnymi do Sapersa,co?
Zarzutów żadnych nie mam co do indywidualnej oceny, ale jeśli nie widziało się czegoś, to raczej nie powinno się oceniać. Moja ocena to 2, bo słaby, nie ma co ukrywać. Irytowała mnie "inteligencja" aktorów, którzy odzwierciedlali totalny debilizm w wielu sytuacjach. Ogólnie w choooj niedorzeczności zawiera ten film.
Stary nie karm trolla;D,jak dla mnie film bdb.zresztą jak wszystkie części jak dla mnie fajnie się ogląda i nie przynudzają.Tak sam jak wszystkie odcinki Oszukać przeznaczenie nie zwalniające z tempa;)
Czyje komentarze czytałeś? Gimbazy? czy osób które wolą oglądać mode na sukces? Jakby takie osoby powiedziały Ci nie pij piwa bo jest gorzkie to też być się tym sugerował? Troche rozumu bo jak na razie to ci go zdecydowanie brakuje!
Pierwsza rzecz osiolku-nie krzycz na mnie bo sie stresuje.Druga;na podstawie ponad 400 glosow srednia dla tego gowna to ledwo ponad 4, i wystarczy mi sugestia ludzi ktorzy to ogladali albo probowali i nie dali rady,zeby samemu sie przy tym nie meczyc.Poza tym postaraj sie zrozumiec pojecie wyrazenia "wolnosc slowa i mysli".Bo jesli zarzucasz mi,ze moje szare komorki "cos nie tego" bo ocenilem marny chlam na 1 to proponuje zastanowic sie nad soba.
czaje ze ci sie nie chce tego ogladac b ni przecze beznadziejne i ogladalem bo jestem fanem ale nie pisz 1\10 bo nie ogladales okej???
Niestety tak jak Ty oddałeś głos na ten film (nie oglądając go) tak właśnie większość Polaków robi w wyborach i dlatego dalej rządzi nami banda kretynów z donaldem na czele:(
Ten film jest jak ugryzienie przez psa-nie musze tego doswiadczyc,zeby wiedziec,ze to nieprzyjemne.I widze,ze jestes doskonalym przykladem naszej najwiekszej,polskiej przywary;wszedzie wpieprzacie polityke.Nie mozna wejsc spokojnie na strone o filmach,zeby nie czytac o Tusku czy innym Kaczynskim?A to nie oni sa winni zlemu zarzadzaniu tylko caly narod i jego mentalnosc ktorej jestes przedstawicielem.
3,4,i 5 robil ten sam rezyser,po obejrzeniu trzeciej i poczatku czwartej czesci stwierdzilem,ze idiota bez talentu ktory nie potrafi zrobic czegos co nawet nie wymaga pomyslu,bo historia jest znana,nie bedzie mnie katowal swoimi wypocinami w czesci piatej.I 1 jest po to,zeby jeszcze zanizyc,te cztery z kawalkiem ktore ma ten syf i zeby tacy "rezyserzy" wiedzieli co widzowie sadza o jego pracy...Zamykam dyskusje wiec mozecie sie juz nie wysilac,i tak nie bede tego czytal.
i przez takich debili jak libertyn ,ktorzy nie ogladaja filmow niektore oceny sa zanizane (nie pisze tylko akurat o tym filmie ale i o wielu innych) i filmweb traci swoja wiarygodnosc co do ocen,nieraz sie o tym przekonalem...
Wystarczy wspomnieć słynną akcję: Nie oglądaj Kac Wawa, daj 1/10, bądź fajny. Niektórym trudno pojąć, że opcja oceny na tym portalu jest dla ludzi, którzy są kompetentni, by jej dokonać. Libertyn, wszystko tak traktujesz? Przykładowo nie jeszcze Laysów, bo jeden ze smaków Ci kiedyś nie zasmakował, więc i pozostałe, nowe, muszą być takie. No i oczywiście opinia innych ludzi, bo każdy ma taki sam gust, prawda?
Panie mądraliński, skoro średnia tego filmu wynosi coś ponad 4,0, to czemu nie dałeś temu filmowi oceny 4? Byłoby sprawiedliwiej, prawda? :)
A tak na serio - im więcej czytam takich wpisów, tym bardziej chcę uciec z tego portalu, na którym aż się roi od pacanów, którzy nie mają się czym zająć, więc wystawiają "1" na lewo i prawo, "bo tak" i wypisują takie durnoty. Na szczęście oprócz takich ludzi są jeszcze ci normalni i chwała im za to.
dlatego wlasnie nienawidze demokracji. Co z tego ,ze profesor po studiach ma 1 glos skoro 2 obszczymurków ma 2 głosy ...
zasłużyłeś chłopaku w 100% na pojazd. Ja bez poznania cię oceniam cię na 1/10 jako osobę. Zadowolony?
Bozee, a skadz wiesz czy ci by sie nie spodobal?Ocenic film bez jego obejrzenia to jak wyrzec dupe bez papieru.Głupie porównanie, ale no jak czytam takie coś to nic innego nie przychodzi do łba.
Film osobiście oceniam na może być.Plus za ciekawe morderstwa, minus za inteligencję aktorów.6 z pewnością powstanie.
Zgodzę się, że plus za inny scenariusz.Osobiście wolę żeby dobro wygrywało(jak to zawsze jest), ale tutaj spisali się dobrze, i 6 na 99% będzie z ciekawszą może fabułą i miejmy nadzieję grą aktrów
Tak jak wyżej, idiotyzm w pewnych sytuacjach poraża. np. Policjant dostaje ze strzał po nogach, ręką na kaburze, dobry kawałek czasu, aby wyciągnąć pistolet i zastrzelić ich... Końcówka porażająca, szeryf ma pistolet z jednym nabojem, a wychodzi twardo z posterunku :D
Ogólnie dwójka + 1 za brak happyendu.
To po grzyb jełopie oceniasz?
A ważniejsze po grzyb jełopie zakładasz temat i przyznajesz, ze jesteś jełopem?
A ja jutro obejrzę. Uważam, że 4. była lepsza od 2. i 3.. Liczę, że ta część będzie trzymała jako taki poziom...
Prawdziwy "kinomaniak".Nie zada sobie trudu obejrzenia filmu,ale do kłapania dziobem wziął się jako pierwszy.Jestem pełen podziwu dla takiej "fachowości".
niektórzy wyobraź sobie umieją nawet ocenić film przed jego premierą światową. po co mają tracić czas na oglądanie jak mogą od razu ocenić...
filmweb powinien robić testy psychologiczne i na "obecność" IQ (;)) żeby debile nie mogli założyć konta.
Zgadzam się z tobą w 100% , film totalne gówno a uwierzcie mi, że w życiu naoglądałem się dość sporo horrorów itd.itp.
Reasumując widziałem ze dwie części tej serii i uważam, że piątka jest najgorsza.
Ja mam taki zwyczaj że wszystkie filmy ogladam do końca. Nigdy nie oceniłam filmu bez ogladania i nie wyobrażam sobie jak tak można. Też czytałam komentarze do pewnego filmu (nie pamietam już jaki to byl) było tam że to chlam, nie ogladać itd..., a tu okazał się naprawde fajny film. Po prostu niektorzy go nie zrozumieli pewnie. Ale żeby film oceniać bez ogladania to trzeba być niezłym kretynem.....
Nie ogladaleś-nie oceniaj gimbusie.....
Po takim przyznaniu się administracja powinna mu zablokować konto (choć to i tak nic nie da - troll założy sobie nowe), typowe niszczenie koncepcji tego portalu. Wystarczy spojrzeć jak koleś ocenia inne filmy..... Paranoja.... Dobre filmy dostają bardzo słabe oceny. Nieraz zastanawiam się jakim cudem niektóre filmy mają tak niskie oceny - ano przez takich TROLLI !
aha czyli dobre wedlug ciebie filmy, kazdemu musza sie podobac i trzeba je wysoko oceniac? to jest paranoja skoro wedlug ciebie nie mozna miec wlasnego zdania
A czytałeś temat od początku ? Zresztą to pytanie retoryczne - przeczytaj ze zrozumieniem i niech objawi się Tobie kontekst mojej wypowiedzi :)
skoro nie ogladal filmu a wystawil ocene na podstawie zdania innych to jego sprawa. czy jest gdzies w regulaminie punkt ze zabronione jest ocenianie filmow ktorych sie nie ogladalo?
to jest zwykly portal o filmach a nie jakas nieomylna skarbnica wiedzy. troche dystansu
Ale jak coś ma określony cel.... to chyba nie zawszę dla wyższych idei, tylko tak po prostu -i tak po prostu można postarać się traktować coś poważnie.
to rownie dobrze ja moge sie przyczepic do twojej oceny filmow. z tego co widze to wszystkie oceniasz bardzo wysoko. chyba nie taka jest idea portalu skoro masz skale 1-10
Wysokie oceny, bo oglądam filmy z rankingu światowego w/g filmweb.pl lub moich ulubionych aktorów, więc logiczne. Aby zakończyć tą wymianę zdań - zrozum, że czepiam się tylko oddania "1" bez oglądania filmu. A jeśli ktoś obejrzy to niech ocenia według swoich odczuć... Pozdr...