Lubię takie 'horrory' które przeradzają się gdzie niegdzie w komedie i można się pośmiać
Dałam 6/10
Śmiech 3palczastego jest normalnie świetny we wszyskich częściach Uwielbiam go i tą jego fryzure :D
Intersuje mnie ż ewszyscy ci kanibale nie są Amerykanami tylko jakimiś słowakami, ukraincami i rosjanami ;)
Moim zdaniem kazdy horror ,to bardziej komedia ,na kazdym praktycznie sie smieję ;d Wyjątkiem jest ''Bal Maturalny '' z 2008 r. ,gdzie po raz pierwszy zdarzylo sie ,że najładniejsza kobieta ginie pierwsza :O byłem w totalnym szoku. Trzypalczasty oczywiście jest cudowny (mam tu na mysli jego śmiech ,który faktycznie rozbraja xd) . A co do tych kanibali ,to równiez zauwazyłem ,że nie sa Amerykaninami ,tlkyo coś w rodzaju własnie sasiadów Polski ;d Ciekawe .. ;-)
jaka komedia?? przecież tu nawet w sekundzie nie było się z czego śmiać...ten film jest tak nieprzewidywalny i zaskakujący, że nie ma czasu na śmiech czy płacz
Film jest bardzo słaby, jedyny plus za który nie dostanie ode mnie 1 to akcja z kosiarą na boisku i ta brunetka która swoją drogą była całkiem niezła (nie mówię o szeryfie). Całe miasto paraliżuje grupa 3 kretynów którzy urządzają sobie istny folwark. Pomimo iż bohaterowie mają gnaty i ich jedynym zadaniem jest przetrwać do końca festiwalu w zabarykadowanym budynku w zupełnie irracjonalny sposób opuszczają jeden po drugim jedyne bezpieczne miejsce. Pomimo iż kretyni biegają po mieście z samymi nożami i tak to wystarczy by rozbić uzbrojony w shotgany team. Żałosne jest to ze osobnicy w liczbie 3 są w każdym miejscu w miasteczku najpierw zabawiając się na boisku z nastolatkami, w między czasie robią pułapkę na samochód i łapią pijaczynę którego niedługo później smażą żywcem w sklepie w centrum miasta. A ta akcja z tym bodźcem ? Jak uzbrojona laska dała wydłubać sobie dwoje oczu w 15 sekund ? Głupota w tym filmie jest nie o tyle zabawna co żałosna.
ja zawiodłem się na zakończeniu... dziwne że policjantka strzelając do zdeformowanego nie zrobiła mu żadnej krzywdy i miał jeszcze siłę z nią walczyć absolutnie zgadzam się z lodowym niestety będzie pewnie 6 część bo zło zwyciężyło
Ja również uważam że poziom w tym filmie podnosiła jedynie brunetka której nogi śnią mi się do dzisiaj...nie wymagałem od tego filmu jakiegoś realizmu ale takie idiotyzmy mogą się podobać chyba tylko amerykanom- bezludne miasto? A sceny tortur nie były nawet ciekawe, zamiast z niecierpliwością czekać jaki los zgotują ofiarom po prostu wychodziłem z pokoju bo nawet trochę mnie to nie ciekawiło.... za długo i na siłę.