Droga bez powrotu 5: Krwawe granice

Wrong Turn 5: Bloodlines
2012
4,2 14 tys. ocen
4,2 10 1 14337
3,5 4 krytyków
Droga bez powrotu 5: Krwawe granice
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 5: Krwawe granice

Wspaniały!!!

użytkownik usunięty

Cudowne dzieło!!! Fabuła jak zawsze dopięta na ostatni guzik, gra aktorska na najwyższym
poziomie i te mrożące krew w żyłach chwile grozy!!! Nie mogę się już doczekać jedenastej części...
:D

z całym szacunkiem podpisałbym się pod twoimi słowami pod pierwszymi 3 ma częściami a 5 cz badziew total max jak można było skopać tak fajną serię horroru totalne dno daje 2 chyba z sympatii dla tego tytułu chyba nie oglądałeś dobrego horroru obejrzyj sobie 1i2 dwójkę zmienisz zdanie

użytkownik usunięty
bastek13

To był sarkazm... dla mnie ten film był... dałem 4/10... lepszy od czwartej części jeśli już mam pisać na poważnie, ale tylko jedynka była naprawdę warta obejrzenia... teraz oglądam tylko po to, żeby zobaczyć jakie sposoby zabijania wymyślili tym razem ;)

nie myślałem, że znajdzie się ktoś kto weźmie mój komentarz na poważnie... ;)

ocenił(a) film na 3

słaby bo głupie zakończenie ma i mysle ze nie warto 6 czesci krecic pewnie wydadza ja w 3D juz ta powinni .Warto ta 6 czesc obejrzec raz dla posmiania sie i zapomniec o tym gniocie.

użytkownik usunięty
Ziko81

ponoć ma być tyle odcinków co w "modzie na sukces"... ;)

ocenił(a) film na 3

juz mnie to przeraża !! oszukac przeznaczenie,SAW,Wzgorza maja oczy,.... i co jeszcze? meczone serie dla zbicia szmalu!! acha jeszcze silent hill i resident evill.

Ziko81

Zwłaszcza "Wzgórza mają oczy" to prawdziwy horrorowy tasiemiec, wszak ma AŻ dwie części.

ocenił(a) film na 1
Ziko81

Kolejny mega tasiemiec wg. Ciebie to "Silent Hill". Cóż, pozostaje tylko pogratulować wypowiedzi.