PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=653757}

Droga bez powrotu 5: Krwawe granice

Wrong Turn 5: Bloodlines
2012
4,2 14 tys. ocen
4,2 10 1 14309
3,5 4 krytyków
Droga bez powrotu 5: Krwawe granice
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 5: Krwawe granice

Nie wiem co wy chcecie od tego filmu !! widać, że nie znacie się na filmach... ._. tak więc mam dla was 2 'WSPANIAŁE' WRĘCZ horrorki którym na pewno dacie 10 :D:D:D:D PIRANIA 3DD i DOM W GŁĘBI LASU huehue życze miłego oglądania :D:D:D

ocenił(a) film na 2
demonicznymrok

co za perfidna prowokacja

ocenił(a) film na 7
Krzysiek6047

po prostu mówię, co sądzę.

ocenił(a) film na 2
demonicznymrok

ok, rozumiem. Ale nie rozumiem (mój mały ograniczony rozum) jak ktokolwiek może o tym gniocie napisać "Wspaniałe wręcz".
A swoją drogą, jeśli chodzi o Dom w głębi lasu, to sam go osobiście polecam. Z tym że, umówmy się, to przecież inny poziom.... prawda?

ocenił(a) film na 7
Krzysiek6047

Tobie może podobał się Dom w głębi lasu. Mi natomiast podobała się droga bez powrotu 5. Każdy ma inny gust także nie rozumiem po co to zamieszanie. :)

ocenił(a) film na 2
demonicznymrok

ok, ok. przecież mogło Ci się podobać, ale na pewno uważasz ten film za wspaniały wręcz?
A Polecisz jakieś inne wspaniałe horrory na miarę wspaniałych? (która dorównają wspaniałości wrong turn 5)

ocenił(a) film na 7
Krzysiek6047

Mi tam się podobają takie filmy. Może to nie Twój klimat, ale mój owszem. Hmm mogę polecić Ci kilka horrorów ale nie wiem, czy się spodobają. Na przykład wczoraj oglądałam Kronika opętania, dla mnie fajny. Stay Alive, Grave encounters 2 części, Kobieta w czerni, Martwa cisza, Zjawy, Krwawe wzgórza :)

ocenił(a) film na 2
demonicznymrok

tzn mój klimat skończył się na drugiej części wrong turn, pozostałe dla mnie są słabiutkie. Filmy które wymieniłeś są ok, ale przecież to nie ta klasa i poziom co WT5. Dlatego dalej nie rozumiej jak możesz pisać o tym filmie "wspaniały wręcz"

ocenił(a) film na 2
demonicznymrok

a przyznasz mi chociaż rację, że Grave encounters 2 było dużo gorsze od dość dobrej jedynki?

demonicznymrok

Trochę przesadziłeś ;)
Mi osobiście ta część bardziej podobała się niż czwórka ale daleko od perfekcji, tragedii nie było ale nic więcej nie można powiedzieć.

ocenił(a) film na 7
wik97

Mi tam się bardzo podobało. 4 też fajna! Taki fajny klimat w Krwawych początkach jest... Szpital psychiatryczny, grupka znajomych.. moje klimaty ;)

ocenił(a) film na 2
demonicznymrok

klimat WT4 doceniłem, dlatego dałem wyższą notę niż WT5.

ocenił(a) film na 7
Krzysiek6047

A może znasz jakieś horrory z takim klimatem?

ocenił(a) film na 7
demonicznymrok

Dobra, może trochę przesadziłam z tym postem ... ale to nie zmienia faktu, że podobało mi się :P