Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

1/10 Porażka

ocenił(a) film na 1

Jeden tylko za to że powstał w pięknym leśnym otoczeniu. Reszta to dno. Najgorszy horror ostatnich lat. Główni bohaterowie to chyba rodzina Rambo, bo skaczą po drzewach i nie straszne im postrzały, ani wybuchy. Idealny film do zasypiania zamiast dobranocki.

ocenił(a) film na 10
Karol3wr

ale na pewno jest ciekawszy i bardziej realistyczny niz wzgorza mają oczy (1) gdzie przez pierwszą godzine kompletnie nic sie nie działo a potem jadka niczym z quake

użytkownik usunięty
Karol3wr

popieram ze nędzne.. tj. wzgórza mają oczy... byle jak najdalej od takich filmów.

Karol3wr

Ja dałam mu dwójkę bo w sumie nieźle się uśmiałam;) Sam począteczek z napisami mi się podobał, a tak... niezła komedia, miejscami żenująca;D

użytkownik usunięty
Karol3wr

Zgadzam się z żałozycielem tematu kompletna klapa ,zero napięcia,zero strachu .Szkoda że takie gnioty wchodzą do kin,szkoda czasu i pieniędzy.

ocenił(a) film na 7
Karol3wr

Nie zgadzam się z tym do końca, chociaż musze powiedzieć, że wielce straszny film to nie jest, ale też napewno nie totalnie beznadziejny tak jak ty to opisałeś.

Karol3wr

Trudno się nie zgodzić. Zero aktorstwa, scenariusza, napięcia, strachu, zero wszystkiego. :|