Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

10/10

ocenił(a) film na 9

film jest w pytke !! i tak powiem !!! :D oczywiscie max za to !!! to jest horror !! kto sie ze mna zgadza :D .. ?????????????

Maciejka

Ja się z tobą zgadzam :) Nie ma co film wymiata. To jest jeden z moich ulubionych horrorów ;) Pozdrawiam

wiola_0708

nom fajowy horrorek. a jakie znasz jeszcze inne filmy nie takie jak bajki oczywiscie tylko zeby trzymaly w napieciu i byly naprawde straszne
:) prosze o kilka naprawde strasznych horrorkow:)

toooommmeekk

Hm...szukasz wrażeń ? OK, obejrzyj "Teksańska Masakra piłą mechaniczną" !!To był jedyny horror, którego nie obejrzałam do końca, bo....CHCIAŁO MI SIĘ RZYGAĆ ! Fuuuj...no cóż, oglądnij. A jeszcze lepiej Ci się zrobi, jak powiem Ci, że to film oparty na prawdziwych wydarzeniach !! Jak będziesz to oglądał....um, pomyśl o tym prawdziwym wydarzeniu :P Pozdro for all ;*

ocenił(a) film na 7
Maciejka

Zarówno "Wrong Turn" jak i "Teksańska masakra" nie są horrorami, lecz thrillerami. Horror charakteryzuje się występowaniem sił nadprzyrodzonych a nie setkami trupów i litrami krwi...

peter_9

RACJA ! Masz rację Peter :) Zwracam honor...no, ale i tak jest ohydna ta "Teksańska masakra".....................

ocenił(a) film na 9
Maciejka

nie zgodze sie z Toba Peter.. horror nie opiewa jedynie na wystepowaniu sił nadprzyrodzonych tak jak napisales.. są rozne gatunki horrorow. Teksańska Masakra to horror "gore" w ktorym krew leje sie hektolitrami a ludzkie i zwierzęce organy latja po całym ekranie.. taki wlasnie jest ten film! Film spelnia wszystkie te wymagania i dlatego nie ma niskiej oceny na forum.

converse

Ty chyba nie ogladales Teksnskiej Masakry i zadnego filmu "gore"... PS. Historia w "Teksanskiej ..." nie jest oparta na faktach. Tobe Hopper tworzac postac Leatherface'a sugerowal sie morderca Edem Geinem i tyle w tym faktow... a i TCM nie jest filmem GORE!!!

ocenił(a) film na 9
Tanatos

uwierz chlopcze ze ogladalem.. spojrz w moje favorite! jest mnustwo filmow ktore widzialem.. z resztą co ja bede dystkutować z osobą ktora nie ma zielonego pojecia o horrorach z gatunku gore. a jezeli chcesz poraz wtórny sie wyklucać to zajrzyc pod ten link i nie wysilaj sie pisząc kolejnego nedznego posta w ktorym przekonujesz iz Teksańska Masakra to nie film z cyklu gore!

a oto link: http://pl.wikipedia.org/wiki/Gore