Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

Nic strasznego. Te potworki były nawet zabawne xD. Chociaż sam początek był obiecujący, w miarę trwania filmu było coraz gorzej. Akcja była ok, czasami zapierało dech w piersiach <np scena na drzewie, czy tej budce> ale ogólnie film kiepski. Dobry dla "początkujących" xP.

ocenił(a) film na 4
szpilka03

Właśnie skończyłem ogladać ten film i zgadzam sie z tą opinią. Film ogólnie słaby, nie bylo w nim nic co by mnie przestraszylo, zero emocji, schematyczna fabuła: zmutowane ludki zabijają kolejno grupe mlodych amerykanow bla bla bla

szpilka03

Zgadzam się, chociaż jeśli spojrzeć na ten film z innej strony - jak na komedię - to po prostu świetny, normalnie ryłam się jak norka... ;) najlepszy był ten zmutowany koleś, co biegał i śmiał się jak... no, jak wariat ;) ratunkuuu! Pozdro dla Triszilli/Semiry/Biedronki ;)

tuczyn

a co w tym było takiego zabawnego? ciekawe czy jakbyście patrzyli jak wam rodziców mordują to też byście śmieli się jak norki/myszy/wielbłądy hihi <żal>

rpd0

Ale wyskoczyłeś z tymi rodzicami,ktoś tu chyba gówniane amerykańskie filmiki traktuje zbyt serio...:D