Zgadzam się całkowicie.. Jak dla mnie mało tam było z horroru, no ewentualnie kilka obrzydliwych wątków (ale z pewnością nie strasznych).
PEWNIE POZDRO DLA FANÓW ZMIERZCHU JA OGLĄDAŁEM ALE NIESTETY NIE WYTRZYMAŁEM DO KOŃCA
NIE MIAŁEM TAKICH MOCNYCH NERWÓW...
Dziwne,że każdy komu się to nie spodoba to fan zmierzchu :P. Niektórych nie kręcą po prostu latające wszędzie flaki,kończyny i lejąca strumieniami krew. Albo kręci ale w innym wydaniu stąd takie opinie ;) osobiście wolę horrory gdzie straszy niż są wątki z psychopatami itd.
A gdzie tutaj masz "latające wszędzie flaki,kończyny i lejąca strumieniami krew"? Akurat tych elementów jest tutaj bardzo mało, bo to survival, a nie gore. Skoro nie lubisz takich filmów to nie oglądaj. Wkurzają mnie ludzie, którzy szukając w horrorze uczucia strachu sięgają po takie filmy, a potem jeżdżą po nich.
dobry wątek komedyjny? za każdym razem kiedy głównych bohaterów gonią ci zniekształceni ludzie. Myśle, że reżyser mógł sobie oszczędzić euforie potworów na widok swoich ofiar.
Czemu? Euforia akurat była całkiem fajnie pokazana ^^ Przyjemny film na nudny wieczór, kolację sobie przy nim spożyłam. Zgrabnie zrobiony, zgodnie z zasadami gatunku, nie gore, ale trochę krwi jest. Zagrany nieźle, wcale nie tandeta, jakiej się spodziewałam. Fanom gatunku - polecam.