Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

Słowo śmieszny odnośnie tego filmu wydaję się dziwne( nie traktujcie mnie jako sadysty, ale większość scen brutalnych jest śmieszna, ale zacznimy od początku). Jedyny naprawdę straszny moment w filmie to początek nie chodzi mi o tę parę , która wspina się po górach, ale o czołówke, która naprawdę ostro ryję baret, bałem się naprawdę , potem robi się śmiesznie. Groteskowy jest mały mutant ( śmieszna scena gdy goni za autem oraz gdy ucina ręke), scena na drzewie. Aktorzy w mnie grają na poł gwizdka oni tak naprawdę się nie boją, widać , że nie wierzą w to co grają i nie dają z siebie. Dowodem na to jest końcowa scena gdzie główna bohaterka jest przywiązana do łóżka , widać po niej że udaję starch, a tak naprawdę się nie boi ( przy takich warunkach jakie miała w tej scenie mogłaby dać z siebie), przecież ona powinna tam "odlecieć". Moje prywatne "ALE" do tego filmu jest takie, że nie wiadomo dlaczego ci ludzie wogóle zabijają , czy coś czują , a dalczego tak , a nie inaczej. Interesowałaby mnie bardziej ich historia niż tych ofiar. Generalnie film jest fajny, ale obsolutnie nie straszny , oprócz czołówki, a z końcówka jest prześmieszna . Film generalnie fajny POLECAM