Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

ZNAKOMITY FILM

ocenił(a) film na 10

Film jest znakomity! zasługuje na silną 9

adikkce

Zgadzam sie ;D Droga bez powrotu znakomity horror. Jeden z najlepszych.

adikkce

Tez sie zgadzam. Trzyma w napieciu. I to jest plusem ;) tylko szkoda mi bylo tej dziewczyny, co zginela na drzewie (obcial jej pol glowy). Podsumowujac : SUPER !! ;);)

ocenił(a) film na 6
adikkce

faktycznie, bardzo dobry horror - szkoda ze 2 czesc znacznie słabsza...

111kylo

wlasnie. a jaka 2 czesc jest ?? tzn chociaz glupiego trailera w necie nie moge znalezc, a chcialbym obejrzec "dwojke" ;)

ocenił(a) film na 6
Panda_5

w dwójce chodzi o to ze kręcą jakis program o przetrwaniu ( akurat w TYM lesie ), jast kilka osób które biora w nim udział - no i rodzinka kanibali ( są kobiety!!! ). Film generalnie niezły ale jak dla mnie to zbyt duzo masakry i krwi a za mało napięcia...
http://pl.youtube.com/watch?v=pe6umfSLLHs&feature=related - trailer

użytkownik usunięty
adikkce

Faktycznie, bardzo dobry film. Pierwszy film, który oglądałem, oparty jest na tej samej historii to "Teksańska masakra piłą mechaniczną". Oba filmy trzymające, trzymające w napieciu i dobrze zmontowane, chociaż gra aktorska czasami daje wiele do życzenia.

ocenił(a) film na 3

Widze ze podstawówka zrobiła sobie horrorowy wieczór. Film porażka, jeden z najgorszych jakie powstały. Wstyd dla filmwebu ze ma tak wysoka note...

użytkownik usunięty
gaclav3

Pozdrawiam Panią Prfoesor o wysokim poziomie serotoniny!;)

ocenił(a) film na 3

Najlepszy horror?? hahahahahaha dzieci wracajcie do przedszkola.....

kubenson

jakie przedszkole ?
o czym ty mówisz ?
film pierwsza klasa!
genialna fabuła, niesamowita akcja, świetna gra aktorów i ten dreszczyk emocji - co się stanie ? czy wydłubie oko ? a może wykręci główkę ?

co z tego, że budżet zamknął się pewnie w 20k $ (przy czym zapewne 19 poszło na gażę aktorów, pozostałe 1000 $ na charakteryzację i benzynę do samochodów)

mimo wszystko szkoda, że zniszczyli mustanga coupe z 1978 roku, wszak był to jedyny obiekt, dla którego warto było obejrzeć ten film
(;p)

martmm

przepraszam - błąd merytoryczny - mustang oczywiście z 1968r

ocenił(a) film na 2
martmm

Żałuje że oglądałem ten film. Moim zdaniem to jeden z najgorszych horrorów jakie powstały. Filmy tego gatunku powinny przerażac a nie smieszyć.

ocenił(a) film na 3
D_D_D0man

zajebisty fil! jeden z najlepszych jakie ogladałem 10/10!

ocenił(a) film na 3
kamilkolejorz

rozumiem ze oprocz niego ogladales same produkcje uwe bolla.

adikkce

A mi się podobał, oczywiście nie jako horror, bo obecnie nie kręci się już filmów, na których można się czegokolwiek bać. Ale akcja jest ciekawa, niezła gra aktorów. Oczywiście pojawiają się niedociągnięcia i błędy ale dam 7/10.