Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

brawo

ocenił(a) film na 10

klasyka filmów grozy polecam świetny film odemnie 10/10 polecam wszystkim co lubia mocne kino grozy

eszu1

Jak dla mnie film był beznadziejny. Jakie kino grozy, ani to straszne, ani realistyczne. Jakieś dzikie stwory zabijające ludzi jakimiś okrutnymi metodami tak można ten film opisać xD ode mnie 4/10, bo zdecydowanie czegoś więcej się spodziewałam ...

ocenił(a) film na 10
teenspirit.

taa ty sie spodziewałeś american pie 8 hahahah
ciota...

newaccount13

po pierwsze to jestem dziewczyną i spodziewałam się czegoś straszniejszego, a to było tylko obrzydliwe i ZERO strachu !

ocenił(a) film na 10
teenspirit.

no właśnie mówiłem ehm kolejna idiotka spodziewająca się scen z hanny montanny
już mnie to nudzi..

newaccount13

nie spodziewałam się scen z hany montany tylko po prostu czegoś bardziej ambitnego, a sądząc po twoim profilu jesteś zapatrzony w jeden gatunek filmowy raczej takich właśnie horrorów, w których nie ma nic oprócz lejącej się krwi. Zero dobrej gry aktorskiej, zero trzymania w napięciu, zero ciekawej fabuły skłaniającej do dalszego oglądania filmu, bo i tak wiadomo jak to się skończy. Takie filmy można oglądać, jeśli ma się ochotę popatrzeć krew, rozszarpane zwłoki i jakieś flaki leżące na drodze.

ocenił(a) film na 10
teenspirit.

taak bardzo lubie na to patrzec.narazie nie znalazłem nic co mogło by mnie przestraszyc oprocz egzorcyzmów emily rose
jeśli chodzi o film trzymający w napięciu to Hotel zła/Fritt vilt 2006.bardzo dobry

newaccount13

Co do Egzorcyzmów Emily Rose to się zgodzę film świetny : ) A o tym Hotelu zła nie słyszałam, ale zaraz przeczytam opis xD

ocenił(a) film na 10
teenspirit.

już przeczytałaś?

newaccount13

przeczytałam : ) nawet fajne się wydaje xDD

teenspirit.

bo jest

ocenił(a) film na 10
eszu1

oczywiście że film arcydzieło jeden z najlepszych

ocenił(a) film na 10
newaccount13

a ktorą częśc uważacie za najlepsza?? bo ja 2 puzniej jedynka a puzniej trójka;)

ocenił(a) film na 10
Bartekweb

1 najlepsza potem 2 a o 3 to szkoda nawet gadac zdecydowanie poniżej oczekiwań
jeszcze piszą że w 3 jest grupka kanibali,żałosne...