Droga bez powrotu

Wrong Turn
2003
6,1 71 tys. ocen
6,1 10 1 70550
5,4 14 krytyków
Droga bez powrotu
powrót do forum filmu Droga bez powrotu

Film "Droga bez powrotu" byłby wręcz idealny, gdybym nie oglądał wcześniej "Wzgórza maja oczy". Można powiedzieć, że te dwa horrory są takie same. Zachęcający był początek, tak jak w "The hills have eyes". Później nawet, nawet. Fabuła filmów bardzo fajna. Te potwory o zdeformowanych twarzach potrafiły czasem przestraszyć. "Drogę bez powrotu" oceniam na 8/10. Gdyby nie "Wzgórza mają oczy", które oceniam na 7, byłaby ocena 9.

ocenił(a) film na 5
saruman22

Ja tak samo oglądałem "Wzgórza mają oczy" i "Droga bez powrotu" jest znacznie słabszym filmem w porównaniu z "WMO".Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8
saruman22

Zgadzam się z tobą że te dwa filmy są bardzo podobne ale mnie bardziej podobał się Wrong turn, może dlatego że ten film oglądałam najpierw :) Chętniej do niego wracam. Aczkolwiek uważam że oba filmy są za bardzo przewidywalne :D Lubię gdy na końcu jest niespodzianka, której nikt się nie spodziewa :) Myślałam że powstanie druga część Wrong turn, bardzo chętnie bym obejrzała :)

ocenił(a) film na 5
AnnBennington

Przecież jest druga część Wrong Turn! http://www.filmweb.pl/f325047/Droga+bez+powrotu+2,(2007)