PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=867129}
4,9 8,1 tys. ocen
4,9 10 1 8081
5,2 5 krytyków
Droga bez powrotu. Geneza
powrót do forum filmu Droga bez powrotu. Geneza

Polecam mocno, Wiele negatywnych komentarzy płynie z tego że ten film nie ma nic wspólnego z poprzednimi osłonami, rozumiem te opinie bo widzowie spodziewali się innego filmu a podtytuł geneza to jakaś kpina, jedyne co by można z tego wysnuć że członkowie tej sekty byli w kazirodczych związkach i stąd pożniej te mutanty jeżeli by połączyć te filmy z poprzednimi osłonami, ale nic takiego nie ma w tym filmie, Jest to nadal slasher, ale ma naprawde o wiele wiecej do zaoferowania pierwsza połowa filmu w konwencji porzednich częsci, ale druga jest jeszcze ciekawsza, oferuje w fajne zwroty, są tam mocne sceny i czujemy w jakiej beznajdziejnej sytuacji są nasi bohaterowie, Postacie no cóż troche stereotypy troche snoby, Główna bohaterka to silna niezależna kobieta która wymienia koło w aucie, ma czarnoskorego chłopaka, z dwóch ich przyjaciół to geje, byłem skłonny dać nawet 8/10 ale koncowka emocjonujaca ale może troche przekombinowana...Polecam bez oglądania się na poprzednie częsci

ocenił(a) film na 7
Gibson69

Popieram bo zaskoczył mnie i zaciekawił do samego końca.

ocenił(a) film na 1
Gibson69

Gore dużo i mutanci a tak dla mnie nuda

ocenił(a) film na 7
Gibson69

Film jest zaskakująco dobry i wymaga więcej oliwy w głowie niż każda z dotychczasowych części.