Wd. IMBD to jeszcze nie było oficjalnej premiery w USA.
http://www.imdb.com/title/tt2058107/?ref_=fn_al_tt_1
mogliby już zapowiedzieć premierę w Polsce - chcę obejrzeć ten film i czekam z niecierliwością :c
W Polsce w 2014 roku, a dystrybutorem będzie Forum Film Poland. Pełnej daty na stronie dystrybutora na razie brak, ale chyba chodzi o styczeń.
Noo to już jest coś ;P pewnie będą go puszczać tylko w tych mniejszych kinach :)) to by było jeszcze lepiej XD
Zainteresowanie filmem pewnie będzie umiarkowane, ale sądzę że pokażą go zarówno kina studyjne jak i Cinema City.
Filmweb kłamie bo premiera filmu była przynajmniej według imdb ( a to dośc wiarygodne źródło) w Kanadzie 6 września.
Premiera w Stanach dopiero w kwietniu, tak samo jak w Polsce :) A jakby wyszło już w połowie 2013 to już by w tej chwili był dostępny do obejrzenia a tym bardziej do ściągnięcia na torrentach. Przeryłam cały internet i nic nie ma.
Jak coś znajdziecie to dajcie znać, bo ja już tak dobra w torrencie nie jestem :)
Filmweb nie kłamie. Data premiery może się niekoniecznie odnosić do masowej dystrybucji w kinach, a np. do pokazu na jakimś festiwalu.
Coś dziwne z tymi datami premiery. Natomiast torrenty nie kłamią, nie ma nawet Cam wersji, czyli tak jakby film jeszcze nie był w masowej dystrybucji nigdzie na świecie.. Chyba trzeba poczekać do tego 4 kwietnia i pójść do kina :). Btw polskie kina tracą masakrycznie dużo pieniędzy na takich filmach jak np 12 years a slave, skoro można je miesiąc przed premierą u nas już obejrzeć w internecie, bo u nas takie filmy puszcząją całe miesiące po premierach światowych...