czy jednak tak czasem nie wyglada nasze zycie (jeden dzien z zycia?) ..swietny film, Stone trzyma sie swojego stylu, (zwroccie uwage na zdjecia), do tego kazda chwila jest zaskoczeniem , jednoczenie dobrze uzasadnionym....
dzień z życia?
Jeśli to ma być statystyczny dzień z czyjegoś życia, to dziękuję bardzo. Ten film, to miasteczko, pełne jest irytujących ludzi, z którymi lepiej lub gorzej radzi sobie główny bohater. Ciekawe, oryginalne charaktery, dobre aktorstwo. Warto, choć klimat specyficzny, i nie każdemu odpowiada.
wcale nie statystyczny
pewnie nie Twoj i takze nie moj ,ale czyz nie dzieje sie wszystko podczas jednego dnia??? poza tym czasem tak sie dzieje w zyciu....nigdy nie wiesz co cie czeka za zakretem , w sumie to czemu nie,skad wiesz moze to bedzie kiedys twoj dzien :)
okay
Oj, mam nadzieję, że nie. Że dzień, to się zgadzam, ale że zwykły - to nie. Tu mamy zgodę.
dlaczego nie...
to przecież mógł być zwykły dzień. Nic nie zapowiadało takich wydarzeń, a że się pokomplikowało...
bo nie i już.. :)))
Mógł być zwykły dzień. Okay. Ale w rezultacie nie był. Bo jeśli to był zwykły dzień Bobby'ego Coopera, to poradziłabym mu się powiesić albo skoczyć bez spadochronu dużo wcześniej..
tak- ten klimat
Atmosfera tego filmu jest absolutnie jedyna w swoim rodzaju. Bardzo odpowiada mi styl całego filmu, znakomite są portrety bohaterów. A na dodatek pustynną atmosferę dopełnia Mustang rocznik (nie wiem, który)