7,4 13 tys. ocen
7,4 10 1 13279
6,9 11 krytyków
Droga przez piekło
powrót do forum filmu Droga przez piekło

swietny film

ocenił(a) film na 9

widzialem go juz kilka razy, pomimo lopez... ale nawet ona nie zepsula ogolnego wrazenia, swietny film!

ocenił(a) film na 9
malkontent

poszukuje tego filmu masz moze go na kompie?

ocenił(a) film na 9
luck88

Ściągnąłem go kiedyś z torrentów. Powinien być gdzieś w sieci.

kinomanpl

Rzeczywiście jest gdzieś w necie. Nie rozumiem dlaczego pomimo Lopez. To tak jakbym stwierdziła, że Titanic jest dobry pomimo tego, że utonął.

ocenił(a) film na 9
mia905

czyzby?

dlatego pomimo, poniewaz taka z niej aktorka jak z mandaryny piosenkarka - kazdy film potrafi zepsuc, kazdy film z nia to klapa, swoja paszcza oblesna do kazdego filmu potrafi zniechecic, po kazdej scenie z nia czuje sie zniesmaczony...

no, prawie. ten film jest wlasnie wyjatkiem, pomimo lopez w nim "grajacej"

użytkownik usunięty
malkontent

Tak się składa, że czytałam wypowiedzi reżysera i aktorów grających w tym filmie i wszyscy byli zgodni, że rzadko się zdarza współpraca z tak profesjonalną aktorką. Krytycy także byli nią zachwyceni. Pozatym nieraz w jej karierze zdarzaly się filmy, których jednym z niewielu plusów byly właśnie role Jennifer. Przykładem jest choćby film "Jack" (reżyser F. Coppola) lub "Pociąg z forsą", w którym Lopez przyćmiła Snipes i Harrelsona. I to też są opinie krytyków. Za rolę w "Selenie" była nominowana do Złotego Globu. Oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii, ale Twoja według mnie jest trochę przesadzona.

ocenił(a) film na 7

Lopez odegrała w tym filmie świetną rolę, tyle...

A całość.... 9/10

ocenił(a) film na 9

"lub "Pociąg z forsą", w którym Lopez przyćmiła Snipes i Harrelsona" no bez przesady :D Ona jest fajna, ale nie dorównuje aktorstwem w/w :) bez siary :)