Cześć jestem Monika, jestem tu nowa. Proszę o pomoc w odnalezieniu się na tym portalu. Chętni niech
komentują. Pozdrawiam
Lubię dramaty psychologiczne, ponieważ całe moje życie to jeden wielki dramat. Proszę podawać tytuły proponowanych przez was filmów. Z góry przepraszam, że swój post zamieszczam pod filmem "Drużyna". Lubię siatkówkę a film jest świetny, byłam na nim w kinie.
Lubisz tylko siatkówkę czy ogólnie sport? Bo jest film zawierający trochę dramatu psychologicznego i trochę sportu. :)
Polecam "Rydwany ognia". Z takich sportowych również "Przed metą", ale zdecydowanie wolę "Rydwany...". A takie typowe do pośmiania i wyluzowania: "Reggea na lodzie" - oparte na faktach, ale rzecz jasna, przerysowane. :)
Zerknij na zakładkę "Filmy" - ranking top 500 - filmów, są tam filmy najwyżej oceniane przez użytkowników Filmwebu. Są pewne wyjątki, ale myślę ze oceny tutaj są stosunkowo miarodajne i można się nimi kierować przy wyborze filmów do oglądania.
Jest też tam opcja wyszukiwania filmów w oparciu o np gatunek czy rok produkcji.
Inna rzecz to gustomierz - oceniając tutaj filmy które już oglądałaś, otrzymasz propozycję podobnych filmów do oglądnięcia. Wg mnie srednio to działa, ale warto się pobawić, skoro lubisz dramaty skup największa uwagę na ocenie już obejrzanych fimów z tego gatunku.