PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647092}
7,2 6,1 tys. ocen
7,2 10 1 6062
6,5 6 krytyków
Drużyna
powrót do forum filmu Drużyna

Cześć jestem Monika, jestem tu nowa. Proszę o pomoc w odnalezieniu się na tym portalu. Chętni niech
komentują. Pozdrawiam

czarny_labedz

Lubię dramaty psychologiczne, ponieważ całe moje życie to jeden wielki dramat. Proszę podawać tytuły proponowanych przez was filmów. Z góry przepraszam, że swój post zamieszczam pod filmem "Drużyna". Lubię siatkówkę a film jest świetny, byłam na nim w kinie.

czarny_labedz

Skoro dramaty psychologiczne, to Sidney Lumet. Nie zestarzeje się nigdy.

mulholland_2

Myślę, że ten film mnie zainteresuje :)

ocenił(a) film na 7
czarny_labedz

Sidney Lumet to reżyser. :) Wyreżyserował m.in. "Dwunastu gniewnych ludzi".

ocenił(a) film na 7
czarny_labedz

Lubisz tylko siatkówkę czy ogólnie sport? Bo jest film zawierający trochę dramatu psychologicznego i trochę sportu. :)

Monaco_filmweb

Lubię sport, lubię siatkówkę i ogólnie żyje aktywnie :)

czarny_labedz

film ma przesłanie

ocenił(a) film na 7
czarny_labedz

Polecam "Rydwany ognia". Z takich sportowych również "Przed metą", ale zdecydowanie wolę "Rydwany...". A takie typowe do pośmiania i wyluzowania: "Reggea na lodzie" - oparte na faktach, ale rzecz jasna, przerysowane. :)

czarny_labedz

bardzo nam miło

Memoleo

mi również

czarny_labedz

Witam również i polecam film "Czarny łabędź". Na pewno Ci się spodoba ;D

czarny_labedz

Zerknij na zakładkę "Filmy" - ranking top 500 - filmów, są tam filmy najwyżej oceniane przez użytkowników Filmwebu. Są pewne wyjątki, ale myślę ze oceny tutaj są stosunkowo miarodajne i można się nimi kierować przy wyborze filmów do oglądania.
Jest też tam opcja wyszukiwania filmów w oparciu o np gatunek czy rok produkcji.
Inna rzecz to gustomierz - oceniając tutaj filmy które już oglądałaś, otrzymasz propozycję podobnych filmów do oglądnięcia. Wg mnie srednio to działa, ale warto się pobawić, skoro lubisz dramaty skup największa uwagę na ocenie już obejrzanych fimów z tego gatunku.

jowisz2006

Ani rankingi, ani oceny, ani gustomierz nie są wiarygodne
Jestem na filmwebie już dłuższy czas (wcześniej miałam inne konto) i tylko w naprawdę niewielu przypadkach ocena była jak dla mnie odpowiednia