PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36365}

Duża ryba

Big Fish
2003
7,6 105 tys. ocen
7,6 10 1 104672
7,4 42 krytyków
Duża ryba
powrót do forum filmu Duża ryba

Późna emisja tego filmu + polsatowskie reklamy sprawiły że najzwyczajniej zasnęłam. Czy ktoś mógłby mi napisać co działo się po tym jak Edward odnowił dom kobiecie którą wcześniej spotkał w wiosce jako dziewczynkę.

ocenił(a) film na 7
Mycha__

Szkoda psuć sobie film- lepiej poczekać aż będzie kiedyś w tv lub kupić na dvd (allegro za grosze)- a co do polsatu to - KU%^^&*(A

ocenił(a) film na 9
Mycha__

I tak wytrzymałaś dłużej niż ja. Ja byłam cholernie śpiąca już o 22, a na film czekałam do tej 00.15. Dotrwałam do drugiej-trzeciej reklamy, gdy Edward walczył z tym wilkiem.
Zgadzam się z kolegom wyżej - nie popsujemy Ci seansu. Film obejrzałam dzisiaj, na laptopie. Naprawdę warto zakupić sobie na dvd lub nawet poczekać, gdy puszczą go po raz kolejny w tv.

ocenił(a) film na 10
BeautyAndStupid

Mi bardzo zależało na zobaczeniu filmu i doczekałam do końca, niestety nie zobaczyłam początku, bo nie puścili dokładnie o czasie. Reklamy trwające ponad 20 minut to farsa, psują cały seans. Muszę zobaczyć jeszcze raz, bo niestety byłam zbyt zmęczona późną porą i tymi przeklętymi reklamami, polsatowska jakość po prostu.

3razyJOT

Dobra, poczekam wtedy na następny raz albo może zakupię gdzieś :) Dzięki

ocenił(a) film na 10
Mycha__

ja oglądałam do 2:00, a kończył się o 2:45... ;/ muszę zobaczyć zakończenie.

ocenił(a) film na 10
Heart Shaped Box

Ja wytrzymałam obejrzałam cały film i reklamy nie były mi straszne