PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519227}

Duże dzieci

Grown Ups
2010
6,8 119 tys. ocen
6,8 10 1 119064
3,7 22 krytyków
Duże dzieci
powrót do forum filmu Duże dzieci

9/10

ocenił(a) film na 8

film bardzo przyjemny i dość mądry.... i wbrew temu co ludzie piszą naprawdę śmieszny oczywiście, nie dla tych, którzy lubują się w komediach typu "american pie"... swietne kino! polecam

chimaira_x

Film jak dla mnie byłby na ocenę "bardzo dobrą", czyli 8 ale...
proporcje bardzo zabawnych i bardzo żałosnych tekstów przedstawiają się mniej więcej tak:
zabawne 75%
żałosne 25 %
Tak więc film oceniam ostatecznie na 7/10 bo troche mnie irytowały te "śmieszne" 25 %.

ocenił(a) film na 8
Kacper_1984

wszystkie żarty nawet te najśmieszniejsze posiadają w sobie odrobinę żałości... ale we wspólnym porozumieniu twierdzimy iz film był - dobry, dla niektórych wiecej, innych mniej :)

chimaira_x

Z dużej chmury mały deszcz tak krótko można było by się wyrazić na temat tego filmu ...

ocenił(a) film na 7
chimaira_x

Nie zgadzam się założycielem tematu american pie podoba mi się równie jak duże dzieci to taki american pie 20 lat później polecam .

ocenił(a) film na 7
mariusz12894

no i sie zgadza film jest przyjemny nie jest wybitnie śmieszny ale miło sie go ogląda i jest fajna obstawa aktorska zdecydowanie polecam ten film chyba że ktoś jest fanem american pie /5/6/7 czy Disaster movie czyli amerykańskich głupawek co nie znaczy ze ubliżam tym filmom bo sam je oglądam . co do oceny zastanawiam sie międzu 7/8