KUrde po Adamie spodziewalem sie cos lepszego, jeden z moich ulubionych aktorow. Nie mowie ze film byl zly ale myslalem ze bedzie to cos lepszego. Taki se.... :P do kina na niego napewno bym nie poszedl :P
a ja właśnie poszłam do kina na ten film i gdybym mogła cofnąć czas to napewno drugi raz bym na to nie poszła. Bez rewelacji.
dokładnie, wcześniej nie mogłam się doczekać aż obejrzę ten film. 3 świetnych aktorów i ...... qpa. Podczas glądania filmu miałam nadzieję na mega końcówkę i znowu się zawiodłam. Film rzeczywiście nie był zły, czasami dało się pośmiać, ale tam wszystko było proste i grzeczne. Obejrzę go jeszcze raz jak już nie będę miała co oglądać, inaczej do filmu nie wrócę. :)
Tak już jest, że różnych ludzi, śmieszy różny humor. Są gusta i guściki :) Jedni sikają ze śmiechu po takim "American Pie", " Van Wilderze" i temu podobnych gniotach, inni zdecydowanie wolą rozluźnić i pośmiać się przy takiej (sympatycznej) komedii, a nie na ujaranym, głupawym i wywołującym tylko obrzydzenie filmie.
Osobiście widziałam wiele zabawniejszych od tej komedii, ale mimo wszystko uważam, że czas poświęcony na film. nie był straconym. Warto obejrzeć choćby dla rewelacyjnej obsady , kilku naprawdę zabawnych scen, ciekawej, wpadającej w uszy muzyki, czy też dla samego przekazu.
to prawda .... sa rozne gusta zgadzam sie z bez_zgody i rowniez z minimum3znaki film nie byl zly ale i niebyl super natopmiast obsada tak. W tym filmi rzeczywiscie zabraklo m troche szalenstw jak na adam chociaz by z filmu jak remote control , gilbert czy nawet zohan tam to sie dzalo ... byl glopkowaty smieszny i fajny jednoczescie ..... no i za to wlasne go lubie za zroznicowanie, moze dlatego ze nie jestem grzecznym chlopczykiem :P lubie szalenstwa :P pozdro .